Eukanuba Breed German Shepherd

De la 246.4 Lei

Hrana uscată Eukanuba pentru câini adulți din rasa Ciobănesc German este ideală și pentru Ciobănescul Belgian, fiind formulată cu un nivel adaptat de L-carnitină, care ajută câinele dvs. să ardă grăsimile în mod natural. De asemenea, conține prebiotice și pulpă de sfeclă, care ajută la sprijinirea sănătății sistemului digestiv al câinelui și la o absorbție optimizată a nutrienților. Această hrană din gama Breed Nutrition este formulată cu supliment de glucozamină și condroitină, care contribuie la susținerea sănătății articulare. De asemenea, proteinele de origine animală ajută la menținerea unei musculaturi puternice și suple. Formulele Eukanuba Breed Nutrition sunt dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și sunt recomandate de crescători de top, fiind realizate din ingrediente premium de înaltă calitate pentru a-i oferi câinelui dvs. o nutriție 100% completă și echilibrată. Forma hexagonală unică a crochetelor Eukanuba hrană uscată pentru câini adulți, combinată cu tehnologia DentaDefense, ajută la menținerea unei dentiții curate și sănătoase a câinelui dvs.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Breed German Shepherd

Beneficii cheie:

  • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
  • Glucozamina și condroitina ajută la menținerea sănătății articulațiilor, sprijinind o mobilitate activă
  • L-carnitină, care ajută la arderea grăsimilor, menținând în același timp o masă musculară suplă
  • Proteine de origine animală, are contribuie la susținerea unei musculaturi suple
  • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat (24% inclusiv carne de pui 14%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), porumb, orez, grâu, grăsime de porc, pui proaspăt (4%), pulpă de sfeclă uscată (2.8%), sos de pui, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.38%), ou întreg deshidratat, fructo-oligo-zaharide (0.52%, un prebiotic natural), ulei de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), semințe de in, glucozamină (din țesut animal) (450mg/kg), condroitin sulfat (45mg/kg).

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A 44858UI, vitamina C 56mg, vitamina D₃ 1488UI, vitamina E 249mg, beta-caroten 5mg, L-Carnitină 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 14mg, iodură de potasiu (iod) 2.7mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 41mg, oxid de zinc (zinc) 120mg, sulfatul de fier (II) monohidrat (fier) 72mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.11mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 34mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 17mg, extract de ceai 8.5mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13