Eukanuba Breed Golden Retriever

De la 246.4 Lei

Eukanuba hrană uscată pentru câini adulți din rasa Golden Retriever este ideală și pentru Flat Coated Retriever, Portuguese Water Dog, Irish Water Spaniel și Italian Spinone, datorită conținutului înalt de proteine care ajută la constituirea unei musculaturi puternice. Această hrană din gama Breed Nutrition pentru câini de rasă are un nivel adaptat de L-carnitină, care ajută la arderea naturală a grăsimilor și susține sănătatea sistemului digestiv, prin optimizarea absorbției de nutrienți datorită prebioticelor și pulpei de sfeclă. De asemenea, conține acizi grași omega-6 și omega-3, care contribuie la o piele sănătoasă și o blană lucioasă. Formulele Eukanuba Breed Nutrition sunt dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și sunt recomandate de crescători de top, fiind realizate din ingrediente premium de înaltă calitate pentru a-i oferi câinelui dvs. o nutriție 100% completă și echilibrată. Forma hexagonală unică a crochetelor Eukanuba hrană uscată pentru câini adulți, combinată cu tehnologia DentaDefense, ajută la menținerea unei dentiții curate și sănătoase a câinelui dvs.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Breed Golden Retriever

Prietenos, relaxat, curios și aventuros – patrupedul din rasa Golden Retrieverul este unul dintre cei mai îndrăgiți câini de familie. Pentru ca acest câine să fie în formă și plin de vitalitate, are nevoie de o hrană adaptată nevoilor sale. Eukanuba Adult Breed Specific Golden Retriever este special dezvoltată pentru câinii Golden Retriever adulți.

Hrana se remarcă prin rețeta specifică rasei, care asigură câinelui toți nutrienții importanți într-cantitate suficientă. Conținutul de proteine este deosebit de ridicat, ceea ce contribuie la formarea și menținera masei musculare. Acizii grași Omega conținuți sprijină pielea și blana, iar fibrele ajută la o digestie normală.

Beneficii cheie:

  • Prebiotice FOS (fructooligozaharide) și pulpă de sfeclă pentru a ajuta la o digestie sănătoasă
  • L-carnitină, care ajută la arderea grăsimilor, menținând în același timp o masă musculară suplă
  • Proteine pentru mușchi puternici
  • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși
  • Surse naturale de Omega 6 și 3, pentru piele și blană sănătoase

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat (27% inclusiv carne de pui 16%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), porumb, grâu, grăsime de porc, sorg, orz, pui proaspăt (4%), pulpă de sfeclă uscată (2.8%), sos de pui, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.38%), ou întreg deshidratat, fructo-oligo-zaharide (0.53%, un prebiotic natural), ulei de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), semințe de in.

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A 44814UI, vitamina C 56mg, vitamina D₃ 1487UI, vitamina E 259mg, beta-caroten 5mg, L-Carnitină 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 14mg, iodură de potasiu (iod) 2.7mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 41mg, oxid de zinc (zinc) 120mg, sulfatul de fier (II) monohidrat (fier) 72mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.07mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 38mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 19mg, extract de ceai 10mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13