Exo Terra Digital Thermostat - Termostat digital pentru terariu

De la 13800 Lei

Exo Terra Digital Thermostat - Termostat digital pentru terarii. Termostat digital, unitate de termostat pentru unitățile de încălzire a terariului și acvariului (de exemplu, plăci de încălzire Exo-Terra, încălzitoare cu cablu și lămpi Infra) cu afișaj digital.

Citește descrierea produsului...

Exo Terra Digital Thermostat - Termostat digital pentru terariu

Reptilele au nevoie de o sursă externă de căldură pentru a-și regla temperatura corpului în mod optim. Majoritatea reptilelor folosesc fie căldura directă de la soare, fie căldura de pe suprafețe încălzite de soare, cum ar fi rocile și pietrele, care au o bună conductivitate termică. Crearea unor astfel de surse de căldură specifice în terariu este un element important de confort pentru reptile.

Cu termostatul electronic Exo Terra Digital Thermostat, puteți crea un sistem de încălzire bine controlat. Termostatul Exo-Terra vă permite să mențineți condiții de temperatură adecvate pentru mediile deșertice sau tropicale.

Termostatul este, de asemenea, utilizat pentru a preveni supraîncălzirea în zilele fierbinți de vară și răcirea în timpul nopților reci.

Comutatorul electronic TRIAC al termostatului Exo-Terra menține temperatura la punctul setat și previne fluctuațiile de temperatură în zona selectată a terariului.

La instalarea termostatului digital Exo Terra, conectați placa de încălzire, cablul de încălzire sau becul ceramic la termostatul Exo-Terra, apoi setați temperatura dorită pe dispozitiv și plasați senzorul de temperatură rezistent la apă în locul dorit.

Indicatorul LED roșu se aprinde atunci când încălzirea este pornită și se stinge atunci când este atinsă temperatura dorită. Întrerupătorul încorporat al termostatului previne pornirea/oprirea din cauza schimbărilor accidentale de temperatură (de exemplu, atunci când senzorul este atins). Senzorul rezistent la apă este ușor de utilizat în terariile tropicale umede și în mediile umede.

Puteți seta termostatul digital Exo Terra în funcție de nevoile animalelor dvs.: aflați de ce are nevoie animalul dvs. și apoi setați temperatura optimă pentru a crea în terariu o sursă de căldură specifică rasei, astfel încât animalele dvs. de companie să își poată regla temperatura corpului în mod corespunzător.

Exo Terra Digital Thermostat - Termostat digital pentru terarii - Caracteristicile produsului:

  • Potrivit pentru controlul precis al temperaturii în terariu
  • Ideal pentru plăci de încălzire, cabluri de încălzire sau încălzitoare ceramice
  • Temperatura dorită poate fi setată între 20°C și 35°C.
  • Echipat cu un senzor rezistent la apă și un cablu de 185 cm, astfel încât poate fi utilizat în medii umede
  • Indicatorul LED roșu de pe partea frontală arată dacă dispozitivul de încălzire conectat este în funcțiune

Variante de produse disponibile:

  • Exo Terra Digital Thermostat - Termostat digital pentru terarii 100 Watt
  • Exo Terra Digital Thermostat - Termostat digital pentru terariu 300 Watt
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13