FitActive Dog Adult Pork & Fish with Pear conservă pentru câini

De la 10.1 Lei

 Fit Active Pork & Fish este o conservă completă pentru câini cu carne de porc, pește și pere. Un aliment hrănitor și delicios de calitate premium pentru câini adulți. Acest produs constă din bucăți delicioase și suculente de carne de porc și pește.

Citește descrierea produsului...

Panzi FitActive és Panzi GetWild konzerves eledelek kutyáknak

Hrana la conservă pentru câini FitActive

În gama de produse fabricate de compania maghiară Panzi, poți găsi și conservele de înaltă calitate FitActive, care conțin minimum 32% carne pentru a garanta câinelui tău o masă sățioasă și gustoasă. Conservele FitActive sunt foarte ușor de digerat și bogate în energie. Datorită unei varietăți de ingrediente naturale, conservele FitActive conțin toate ingredientele esențiale necesare pentru a-i oferi câinelui tău o alimentație sănătoasă. Pe lângă diverse surse de proteine de origine animală, cum ar fi carnea de pui, gâscă, iepure, miel, pește, porc, ficat, rețeta acestor bunătăți umede fabricate în Ungaria conțin fructe și legume, astfel încât sunt potrivite și pentru animalele noastre de companie datorită conținutului lor de vitamine și minerale.

FitActive - BURSTIN' OUT - Intră în formă explozivă!

FitActive Dog Adult Pork & Fish with Pear conservă pentru câini

Ingrediente: Carne și derivate de origine animală (carne 24%, carne de porc 4%, pește 4%), cereale integrale, 4% pere, minerale.

Vitamine și oligoelemente: Vitamina A (acetat de retinil) 1900 UI / kg, vitamina D3 (colecalciferol) 190 UI / kg, vitamina E (RRR-tocoferil acetat) 10 mg / kg, cupru (pentahidrat de sulfat de cupru) , 4 mg / kg, zinc (sulfat de zinc monohidrat) 10 mg / kg, mangan (oxid de mangan (II)) 2 mg / kg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13