FitActive Hypoallergenic Adult Small Lamb, Apple & Rice

De la 133.6 Lei

Vă aducem în vedere hrana FitActive Hypoallergenic Adult Small Lamb, Apple & Rice, care poate fi o alegere bună pentru câinii de talie mică cu digestie sensibilă. Principala sa sursă de proteine este carnea de miel, astfel încât animalele de companie alergice la pui, alte păsări de curte sau carne de vită o pot consuma și ele. Mâncarea cu granulație de 8 mm este potrivită pentru câinii de talie mică. Produsul este ambalat într-un material biodegradabil, ecologic, cu triplu strat, cu barieră pentru păstrarea aromei.

Citește descrierea produsului...

Gama de hrană FitActive

FitActive, câștigătorul Marelui Premiu al produselor din Ungaria, este o gamă de hrană maghiară de înaltă calitate și echilibrată pentru câini cu alergii alimentare și probleme de piele și blană. Hrană uscată completă pentru pui de câini, adulți și câini seniori. Hrana FitActive este disponibilă în crochete de dimensiuni mici, medii și mari, pentru a se potrivi nevoilor câinilor de diferite dimensiuni corporale.

Fitactive kutyatápok

Producătorul de hrană FitActive, Panzi Ltd., este prezent de mult timp pe piața maghiară și internațională de hrană pentru animale de companie. Principalele mărci ale companiei (Panzi, GetWild, FitActive) sunt foarte populare în rândul iubitorilor de animale domestice, datorită raportului foarte bun calitate-preț. Odată cu lansarea gamei FitActive, compania a mai „urcat un nivel", prin introducerea pe piață a alimentelor premium/super-premium, pe lângă alimentele „simple" Panzi și cele premium marca GetWild, care sunt de o calitate mult peste medie, cu un gust și o aromă excelente și, prin urmare, sunt perfect adaptate chiar și celor mai pretențioase gusturi ale animalelor noastre de companie. Compania Panzi este, de asemenea, foarte mândră de faptul că hrana FitActive este fabricată în Ungaria și doar din materii prime de origine maghiară.

PanziPet

Alimentele FitActive conțin toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a-i asigura câinelui tău o viață sănătoasă și împlinită. Printre ingredientele principale se numără peștele și mielul, cunoscute ca fiind surse de proteine hipoalergenice, orezul ușor digerabil ca sursă de carbohidrați, precum și merele, perele și afinele ca surse de vitamine și minerale, toate acestea având efecte fiziologice foarte pozitive.

Având în vedere calitatea ridicată a ingredientelor, raportul calitate-preț bun și savoarea, aceste alimente uscate pentru câini au devenit, într-un timp foarte scurt, una dintre cele mai populare în rândul proprietarilor și crescătorilor de câini din Ungaria.

Ca urmare, alimentele FitActive devin din ce în ce mai populare în afara granițelor noastre, fiind exportate în multe țări din Europa, Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu. Ca un exemplu în acest sens, câinii din cadrul poliției din Dubai sunt în prezent hrăniți cu hrana FitActive.

Panzi are grijă și de animalele mai puțin norocoase, fără stăpân, așa că sunt principalii sponsori ai Ligii de Salvare a Animalelor și ai Fundației Maghiare pentru Protecția Pisicilor și, de asemenea, ajută adăposturile de animale din Csömör, Gyömrő și Üröm.

Cele mai cunoscute alimente ale gamei FitActive

FitActive kutyatápok - Magyarországon gyártva

Vă prezentăm lista alimentelor FitActive în funcție de compoziția lor și de unele dintre principalele caracteristici (de exemplu, recomandate pentru câini în funcție de mărimea corporală, mărimea boabelor, trăsătura hipoalergenică etc.). Gama include, de asemenea, alimente speciale pentru câini cu caracteristici specifice, cum ar fi cei cu tipuri unice de blană (alb sau negru strălucitor) sau câini cu un sistem digestiv deosebit de sensibil sau cei care suferă adesea de probleme legate de blană și piele (cum ar fi diferitele rase de bulldog). Există, de asemenea, alimente pentru câini sportivi și de muncă care duc o viață mai activă decât media.

FitActive Hypoallergenic Adult Small Lamb, Apple & Rice | Hrană pentru câini de talie mică

Compoziție: carne și derivate de origine animală: făină de carne de miel (25,00%), porumb, uleiuri și grăsimi, grâu, tărâțe, pește și derivate de pește: făină de carne de pește (6,00%), orez, extracte de proteine vegetale, premix, digest, măr (1,00%), morcov (1,00%), sulfat de glucozamină (0,06%), yucca schidigera (0,04%)

Constituenți analitici: proteină brută: 25,00%, uleiuri și grăsimi brute: 14,00%, cenușă brută: 10,47%, fibre brute: 1,84%, umiditate: max. 10,00%.

Aditivi nutriționali:

  • Ca ~ D-pantotenat de calciu ((3a841): 0,58%,
  • seleniu ~ Se selenit de sodiu (3b801): 0,31 mg/kg,
  • Vitamina A ~ acetat de retinil (a3672): 6177,6 UI/kg,
  • vitamina E ~ acetat de alfa tocoferol (a3700): 36,7 mg/kg

Instrucțiuni de hrănire: asigurați-vă că apa curată este întotdeauna disponibilă atunci când hrăniți animalul cu hrană uscată. Poate fi folosit uscat sau umed, stropit cu apă caldă sau cu bulion. Cantitățile indicate în tabelul de pe ambalaj pot varia în funcție de necesitățile reale, ținând cont de nevoile specifice ale fiecărui câine.

Depozitare: păstrați într-un loc răcoros și uscat!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13