Perie de îndepărtare a părului Zooro

De la 47.9 Lei

Peria de îndepărtare a părului Zooro se poate utiliza pentru câini, pisici, iepuri și chiar pentru cai. Îndepărtează foarte eficient firele de păr moarte. Datorită dinților mici, nu provoacă dureri sau leziuni la nivelul pielii animalului tău de companie. Este eficientă la câinii cu părul drept scurt (de exemplu, chihuahua, bulldog francez) și mediu (ciobănesc german, border collie, golden retriever). Disponibilă atât în dimensiuni normale, cât și mini.

Citește descrierea produsului...

Perie de îndepărtare a părului Zooro

Zooro perie păr

Este părul animalului tău de companie peste tot în casă și ai încercat deja toate tipurile de perii?

Zooro - Amazing Grooming Tool este o perie de toaletare pentru câini, pisici, cai, iepurași care îndepărtează părul mort cu o eficiență fără precedent. Un instrument esențial pentru gospodăriile cu câini și pisici. Mulțumită zvonurilor, sute de unități s-au vândut în doar câteva luni de la lansare! Produsul este realizat manual din materiale ecologice, dar durabile, într-o mică fabrică de familie, înconjurată de animale. Zooro este acoperit de o garanție pe viață, astfel încât, în ciuda faptului că a fost utilizat conform destinației, dacă se strică, îl vom înlocui imediat, oricând. Un produs maghiar.

Cum se utilizează peria de îndepărtare a părului Zooro - Amazing Grooming Tool?

Utilizarea Zooro este foarte simplă. Prin aplicarea unei presiuni ușoare asupra instrumentului, periați blana în aceeași direcție în care crește părul cu mișcări ferme și veți experimenta cât de eficient funcționează. Utilizați Zooro oriunde și oricând. Există multe videoclipuri pe Youtube de la care puteți să vă inspirați, verificați-le!

Experiența noastră:

  • aceasta este cea mai eficientă perie de îndepărtare a părului pe care am încercat-o vreodată
  • fără durere, fără leziuni ale pielii datorită dinților minusculi
  • animalelor noastre de companie le place când îl folosim pe ele
  • eficient atât la câinii cu părul scurt (de ex. chihuahua, bulldog francez), cât și la cei cu părul drept de talie medie (ciobănesc german, border collie, golden retriever)

Alege Zooro - Amazing Grooming Tool pentru animăluțul tău dacă:

✔ părul lui este peste tot în casa ta
✔ cauți o perie eficientă de îndepărtare a părului pentru problema aceasta
✔ îți place să îl mângâi, să îl piepteni și să îl scarpini
✔ este important pentru tine ca instrumentul să fie fabricat din materiale ecologice
✔ consideri utilă garanția pe viață care vine cu produsul

Sfatul doctorului Dóri Bedi, medic veterinar: "Curățarea blănii animalului tău de companie cu instrumentele potrivite nu este doar o chestiune de cosmetică, estetica este doar un aspect! La urma urmei, o blană neîngrijită poate duce la schimbări în calitatea pielii, la mâncărimi și deteriorări."

Material: mâner din lemn, lamă din fier

Dimensiuni:

  • Zooro mini perie de epilare dimensiune: 6 cm x 6,5 cm
  • Dimensiunea periei normale de epilare Zooro: 12,5 cm x 6,5 cm
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13