Arthrocol Gizmo întărirea articulațiilor și a cartilajelor pentru pisici

59.9 Lei

Arthrocol Gizmo este un supliment nutritiv special formulat pentru pisici, cu proprietăți nutritive care asigură un rol terapeutic, de menținere a sănătății generale. Este aromatizat cu aromă de ficat de vită și poate fi adăugat cu ușurință în hrană cu ajutorul unei pipete. Contribuie la ameliorarea afecțiunilor musculo-scheletice și la îmbunătățirea calității vieții la pisicile mai în vârstă, mai mari și mai puțin active. Datorită condroitinei și glucozaminoglicanului, poate fi folosit și ca tratament secundar pentru problemele urinare, care sunt foarte frecvente la pisicile din zilele noastre, în principal din cauza stresului.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Produsele marca Arthrocol se bazează pe ani de zile de experiență în fabricarea suplimentelor nutritive pentru oameni. După mai mulți ani de experiență în producție și marketing, în 2014 au decis să înceapă producția de suplimente alimentare pentru animalele de companie.

Produsele Arthrocol pentru animale oferă soluții inovatoare pentru a ajuta câinii, pisicile, caii și alte animale de companie să rămână sănătoase și pline de vitalitate și pentru a le ajuta să se miște ușor și fără dureri. Pilonul principal al gamei disponibile este reprezentată de o varietate de produse de stimulare a imunității și suplimentele pentru articulații și pentru întărirea oaselor, concepute special pentru a trata și preveni problemele articulare și musculo-scheletice ale animalelor noastre de companie. Produsele Arthrocol ne ajută animalele de companie să ducă o viață mai activă și fără dureri, contribuind la liniștea și fericirea proprietarilor de animale. Fie că este vorba de un câine bătrân sau de o pisică bolnavă, suplimentele Arthrocol contribuie în mod fiabil și eficient la sănătatea și bunăstarea animalelor.

ARTHROCOL

Avantaje:

 • Fabricate din ingrediente naturale: Suplimentele pentru articulații Arthrocol conțin ingrediente naturale care sunt sigure pentru animale și ajută la menținerea sănătății articulațiilor și mușchilor, având și proprietăți de stimulare a imunității.

 • Ameliorarea durerii: Suplimentele pentru întărirea oaselor și articulațiilor ajută la ameliorarea durerii cauzate de artrită și de dureri musculo-scheletice la animalele de companie, îmbunătățind starea de spirit și mobilitatea acestora.

 • Îmbunătățirea mobilității: Produsele Arthrocol ajută la îmbunătățirea mobilității animalului tău de companie, astfel încât acesta să poată continua să ducă o viață activă și fericită.

 • Siguranță: Sănătatea și siguranța animalelor reprezintă întotdeauna o preocupare principală în dezvoltarea produselor, motiv pentru care proprietățile produselor Arthrocol se bazează pe cercetări și științe care garantează eficacitatea și siguranța utilizării lor.

 • Formule lichide: Anii de experiență au demonstrat că suplimentele lichide sunt mai ușor de adiminstrat și de acceptat pentru animalele de companie, mai ales atunci când sunt oferite într-o aromă care li se potrivește.

În ce domenii și pentru ce tipuri de probleme poate fi utilizat fiecare produs Arthrocol în parte?

Arthrocol Gizmo întărirea articulațiilor și a cartilajelor pentru pisici

Este important de reținut că această formulă este, de asemenea, o sursă de taurină, un aminoacid neproteic esențial pentru pisici. Un aport necorespunzător poate duce la boli carențiale grave.

Doze:

 • Sub 5 kg 1 ml
 • Peste 5 kg 2 ml pe zi, direct în gură sau injectat pe hrană.
 • Nu depășiți doza recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată!

Ingredient activ 100 ml:

 • Glucozamină 1300 mg
 • MSM (metil sulfonil metan) 600 mg
 • Taurină 500 mg
 • Sulfat de condroitină 250 mg
 • Acid L-ascorbic (vitamina C) 250 mg
 • Acid hialuronic 50 mg

Ingrediente inactive: apă purificată, aromă de vită, acid citric, sorbat de potasiu, glicerină vegetală.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13