Arthrocol Vitality amestec de aminoacizi esențiali

93.6 Lei

Arthrocol Vitality este special formulat pentru tratamentul complementar al bolilor cu deficit de aminoacizi. Pe lângă aminoacizii esențiali, conține și arginină, glutamină și vitaminele B6 și B12. Aminoacizii sunt esențiali pentru producerea proteinelor și pentru reglarea nivelului de PH din sânge. Produsul este potrivit pentru suplimentarea nutrițională la câinii vârstnici care sunt foarte slăbiți, pentru a promova o recuperare mai rapidă după o intervenție chirurgicală, pentru a suplimenta o dietă săracă în proteine în prezența unei boli renale, pentru a menține sănătatea în cazul malabsorbției și pentru a menține tonusul muscular la câinii sportivi.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Produsele marca Arthrocol se bazează pe ani de zile de experiență în fabricarea suplimentelor nutritive pentru oameni. După mai mulți ani de experiență în producție și marketing, în 2014 au decis să înceapă producția de suplimente alimentare pentru animalele de companie.

Produsele Arthrocol pentru animale oferă soluții inovatoare pentru a ajuta câinii, pisicile, caii și alte animale de companie să rămână sănătoase și pline de vitalitate și pentru a le ajuta să se miște ușor și fără dureri. Pilonul principal al gamei disponibile este reprezentată de o varietate de produse de stimulare a imunității și suplimentele pentru articulații și pentru întărirea oaselor, concepute special pentru a trata și preveni problemele articulare și musculo-scheletice ale animalelor noastre de companie. Produsele Arthrocol ne ajută animalele de companie să ducă o viață mai activă și fără dureri, contribuind la liniștea și fericirea proprietarilor de animale. Fie că este vorba de un câine bătrân sau de o pisică bolnavă, suplimentele Arthrocol contribuie în mod fiabil și eficient la sănătatea și bunăstarea animalelor.

ARTHROCOL

Avantaje:

  • Fabricate din ingrediente naturale: Suplimentele pentru articulații Arthrocol conțin ingrediente naturale care sunt sigure pentru animale și ajută la menținerea sănătății articulațiilor și mușchilor, având și proprietăți de stimulare a imunității.

  • Ameliorarea durerii: Suplimentele pentru întărirea oaselor și articulațiilor ajută la ameliorarea durerii cauzate de artrită și de dureri musculo-scheletice la animalele de companie, îmbunătățind starea de spirit și mobilitatea acestora.

  • Îmbunătățirea mobilității: Produsele Arthrocol ajută la îmbunătățirea mobilității animalului tău de companie, astfel încât acesta să poată continua să ducă o viață activă și fericită.

  • Siguranță: Sănătatea și siguranța animalelor reprezintă întotdeauna o preocupare principală în dezvoltarea produselor, motiv pentru care proprietățile produselor Arthrocol se bazează pe cercetări și științe care garantează eficacitatea și siguranța utilizării lor.

  • Formule lichide: Anii de experiență au demonstrat că suplimentele lichide sunt mai ușor de adiminstrat și de acceptat pentru animalele de companie, mai ales atunci când sunt oferite într-o aromă care li se potrivește.

În ce domenii și pentru ce tipuri de probleme poate fi utilizat fiecare produs Arthrocol în parte?

Arthrocol Vitality amestec de aminoacizi esențiali

Ce sunt aminoacizii și de ce sunt importanți?

Aminoacizii sunt compuși organici esențiali pentru viață. Ei sunt elementele constitutive ale multor procese biologice: cel mai important este rolul lor în producerea de proteine. Ei (de asemenea) ajută la transportul și stocarea nutrienților, precum și la formarea organelor, glandelor, arterelor și mușchilor. Sunt implicați în producția de energie, în producerea de hormoni, în comunicarea dintre celulele nervoase și în reglarea nivelului pH-ului din sânge. Sunt importante în vindecarea rănilor și în repararea țesuturilor, în special în mușchi, piele, oase și păr. Se găsesc cel mai ușor în proteinele animale și sunt prezente în cantități mai mici și în proteinele vegetale. Prin urmare, este extrem de important să fiți conștienți de aportul zilnic de proteine al câinelui dumneavoastră. Aceasta este ceea ce face ca Arthrocol Vitality să fie eficient în viața de zi cu zi.

Ce sunt aminoacizii esențiali?

Acei aminoacizi care sunt esențiali și pe care organismul uman și animal, spre deosebire de alții, nu îi poate produce singur. Aceștia sunt esențiali pentru funcționarea normală și sănătoasă a unui organism.
Deficitul lor poate slăbi sistemul imunitar sau poate duce la stări carențiale. Pe de altă parte, înlocuirea lor favorizează o recuperare și o regenerare mai rapidă după o intervenție chirurgicală și accelerează vindecarea rănilor.

L-Glutamina în organism:

L-Glutamina este, de asemenea, un aminoacid, dar poate fi produsă chiar de către organism. Cu toate acestea, aportul zilnic suplimentar are multe beneficii pentru organism. Acesta joacă un rol vital în întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte eficient împotriva infecțiilor și bolilor. Susține sănătatea intestinală, păstrând integritatea mucoasei interne a intestinului și reducând problemele digestive. Ajută la regenerarea și dezvoltarea musculaturii, ceea ce îl face ideal pentru câinii sportivi, fie că se recuperează după o boală, fie că fac exerciții fizice regulate.

L-Arginină în organism:

L-Arginina este un aminoacid versatil cu beneficii semnificative. Îmbunătățește fluxul sanguin și sănătatea cardiovasculară. Contribuie, de asemenea, la o funcție imunitară sănătoasă și la reglarea hormonilor și ajută la creșterea musculară.

Vitamina B6:

Vitamina B6 susține funcția sistemului nervos și ajută la descompunerea alimentelor și la transformarea lor în energie. De asemenea, susține sănătatea creierului și producția de globule roșii și ajută la reglarea stării emoționale și a tiparelor de somn.

Vitamina B12:

Vitamina B12, esențială pentru funcționarea sistemului nervos, sinteza ADN-ului și producția de globule roșii. Stimulează nivelul de energie, susține funcția cognitivă și ajută la menținerea unui sistem nervos sănătos.

Compoziție în cantitatea de 12,5 ml: amestec de aminoacizi EAA: 450 mg, L-glutamină: 150 mg, L-arginină: 100 mg, vitamina B6: 500 µg, vitamina B12: 10 µg

Doza zilnică optimă:

  • Sub 5 kg: 2,5 ml
  • Între 5-12 kg: 5 ml
  • Între 12-25 kg: 12,5 ml
  • Între 25-50 kg: 15 ml
  • Peste 50 kg: 20 ml
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13