Arthrocol Mobility lichid de întărire a cartilajelor și articulațiilor

De la 134.4 Lei

Arthrocol Mobility combină în mod unic efectele materialelor de construcție a cartilajului, întărirea mușchilor din jurul cartilajului, formarea fluidului articular, lubrifierea cartilajului și ameliorarea inflamației și a durerii cu ingrediente speciale. Poate oferi protecție pentru câinii de hobby și de sport, precum și pentru animalele mai în vârstă, unde menținerea calității vieții este o prioritate. O formulă lichidă foarte concentrată care asigură o absorbție mai eficientă, o dozare mai ușoară și un consum mai plăcut pentru animal datorită aromei de carne de vită în comparație cu tabletele, pulberile și capsulele. Contribuie la prevenirea leziunilor articulare și la facilitarea mișcării în cazul problemelor existente.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Produsele marca Arthrocol se bazează pe ani de zile de experiență în fabricarea suplimentelor nutritive pentru oameni. După mai mulți ani de experiență în producție și marketing, în 2014 au decis să înceapă producția de suplimente alimentare pentru animalele de companie.

Produsele Arthrocol pentru animale oferă soluții inovatoare pentru a ajuta câinii, pisicile, caii și alte animale de companie să rămână sănătoase și pline de vitalitate și pentru a le ajuta să se miște ușor și fără dureri. Pilonul principal al gamei disponibile este reprezentată de o varietate de produse de stimulare a imunității și suplimentele pentru articulații și pentru întărirea oaselor, concepute special pentru a trata și preveni problemele articulare și musculo-scheletice ale animalelor noastre de companie. Produsele Arthrocol ne ajută animalele de companie să ducă o viață mai activă și fără dureri, contribuind la liniștea și fericirea proprietarilor de animale. Fie că este vorba de un câine bătrân sau de o pisică bolnavă, suplimentele Arthrocol contribuie în mod fiabil și eficient la sănătatea și bunăstarea animalelor.

ARTHROCOL

Avantaje:

 • Fabricate din ingrediente naturale: Suplimentele pentru articulații Arthrocol conțin ingrediente naturale care sunt sigure pentru animale și ajută la menținerea sănătății articulațiilor și mușchilor, având și proprietăți de stimulare a imunității.

 • Ameliorarea durerii: Suplimentele pentru întărirea oaselor și articulațiilor ajută la ameliorarea durerii cauzate de artrită și de dureri musculo-scheletice la animalele de companie, îmbunătățind starea de spirit și mobilitatea acestora.

 • Îmbunătățirea mobilității: Produsele Arthrocol ajută la îmbunătățirea mobilității animalului tău de companie, astfel încât acesta să poată continua să ducă o viață activă și fericită.

 • Siguranță: Sănătatea și siguranța animalelor reprezintă întotdeauna o preocupare principală în dezvoltarea produselor, motiv pentru care proprietățile produselor Arthrocol se bazează pe cercetări și științe care garantează eficacitatea și siguranța utilizării lor.

 • Formule lichide: Anii de experiență au demonstrat că suplimentele lichide sunt mai ușor de adiminstrat și de acceptat pentru animalele de companie, mai ales atunci când sunt oferite într-o aromă care li se potrivește.

În ce domenii și pentru ce tipuri de probleme poate fi utilizat fiecare produs Arthrocol în parte?

Arthrocol Mobility lichid de întărire a cartilajelor și articulațiilor

Formulă care acționează asupra structurii cartilajului:

Arthrocol Mobility conține cele trei ingrediente active principale pentru întărirea articulațiilor și a cartilajelor, cum ar fi glucozamina sub formă de sulfat pentru o absorbție mai eficientă, sulfatul de condroitină de tip "porcin", care sunt de origine naturală, și MSM ca sulf organic. Cantitatea și raportul dintre ingredientele active între ele fac posibil ca un câine de 30 kg să primească mai mult de o lună de tratament cu cantitatea necesară de ingrediente active, așa cum este acceptată de medicii veterinari ortopezi.

Formarea lichidului sinovial, lubrifierea cartilajelor: 

Formula conține colagen de tip II și niveluri ridicate de acid hialuronic, vitamina C, mangan chelat, zinc și cupru.

Formulă care acționează asupra structurii cartilajului:

Mobility, datorită amestecului său special de aminoacizi AAC dezvoltat și utilizat de Arthrocol, este benefic pentru întărirea zonelor musculare din jurul articulațiilor, ceea ce îl face un adjuvant al fizioterapiilor specifice, cum ar fi hidroterapia.

Efect analgezic: 

Harpagophytum Procumbens este o plantă perenă originară din Namibia. Efectele antiinflamatorii și analgezice ale plantei au fost demonstrate în studii clinice asupra a sute de afecțiuni articulare. În funcție de tipul și de stadiul bolii, eficacitatea plantei variază între 42 % și 85 %. Este un analgezic eficient, care a fost folosit anterior în principal în tratamentul cailor. Poate fi utilizată atât extern, cât și intern.

Atunci când este utilizată în cantități mari, soluția bazată pe această plantă poate provoca diaree. Nu este recomandată în timpul sarcinii și alăptării. Pentru câinii de competiție, utilizarea trebuie suspendată cu 7 zile înainte de competiții, deoarece utilizarea neîntreruptă poate constitui infracțiuni de dopaj din cauza efectelor recunoscute ale plantei.

Ingrediente active / 100 ml:

 • Sulfat de glucozamină 2KCL 6000 mg 
 • Amestec de aminoacizi AAC 4300 mg 
 • Colagen de tip II 4000 mg 
 • MSM 3600 mg 
 • Sulfat de condroitină (porcină) 2000 mg 
 • Acid hialuronic 100 mg 
 • Vitamina C 100 mg 
 • Extract de gheară a diavolului 10 ml 
 • Mangan, zinc, cupru 25 -12 - 4 mg

Dozaj:

 • Sub 25 kg 1 linguriță (5 ml),
 • Între 25-50 kg 2 lingurițe (10 ml),
 • Peste 50 kg 2 lingurițe (10 ml) dimineața, 2 lingurițe (10 ml) după-amiaza.
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13