Arthrocol Rocky Pro complex lichid de întărire a articulațiilor și cartilajelor

De la 109.2 Lei

Arthrocol Rocky Pro este o versiune îmbunătățită a lui Rocky și este o alegere bună pentru cei care doresc să ofere o terapie mai complexă pentru animalul lor de companie. De asemenea, poate fi o protecție pentru câinii sportivi, precum și pentru câinii de hobby, unde performanța este principala preocupare alături de sănătatea animalului. Pentru a realiza acest lucru, produsul este formulat cu niveluri ridicate de colagen și vitamina C, care este, de asemenea, esențială pentru formarea naturală a colagenului.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Produsele marca Arthrocol se bazează pe ani de zile de experiență în fabricarea suplimentelor nutritive pentru oameni. După mai mulți ani de experiență în producție și marketing, în 2014 au decis să înceapă producția de suplimente alimentare pentru animalele de companie.

Produsele Arthrocol pentru animale oferă soluții inovatoare pentru a ajuta câinii, pisicile, caii și alte animale de companie să rămână sănătoase și pline de vitalitate și pentru a le ajuta să se miște ușor și fără dureri. Pilonul principal al gamei disponibile este reprezentată de o varietate de produse de stimulare a imunității și suplimentele pentru articulații și pentru întărirea oaselor, concepute special pentru a trata și preveni problemele articulare și musculo-scheletice ale animalelor noastre de companie. Produsele Arthrocol ne ajută animalele de companie să ducă o viață mai activă și fără dureri, contribuind la liniștea și fericirea proprietarilor de animale. Fie că este vorba de un câine bătrân sau de o pisică bolnavă, suplimentele Arthrocol contribuie în mod fiabil și eficient la sănătatea și bunăstarea animalelor.

ARTHROCOL

Avantaje:

 • Fabricate din ingrediente naturale: Suplimentele pentru articulații Arthrocol conțin ingrediente naturale care sunt sigure pentru animale și ajută la menținerea sănătății articulațiilor și mușchilor, având și proprietăți de stimulare a imunității.

 • Ameliorarea durerii: Suplimentele pentru întărirea oaselor și articulațiilor ajută la ameliorarea durerii cauzate de artrită și de dureri musculo-scheletice la animalele de companie, îmbunătățind starea de spirit și mobilitatea acestora.

 • Îmbunătățirea mobilității: Produsele Arthrocol ajută la îmbunătățirea mobilității animalului tău de companie, astfel încât acesta să poată continua să ducă o viață activă și fericită.

 • Siguranță: Sănătatea și siguranța animalelor reprezintă întotdeauna o preocupare principală în dezvoltarea produselor, motiv pentru care proprietățile produselor Arthrocol se bazează pe cercetări și științe care garantează eficacitatea și siguranța utilizării lor.

 • Formule lichide: Anii de experiență au demonstrat că suplimentele lichide sunt mai ușor de adiminstrat și de acceptat pentru animalele de companie, mai ales atunci când sunt oferite într-o aromă care li se potrivește.

În ce domenii și pentru ce tipuri de probleme poate fi utilizat fiecare produs Arthrocol în parte?

Arthrocol Rocky Pro complex lichid de întărire a articulațiilor și cartilajelor

Pe lângă cartilaj, colagenul este o componentă importantă a articulațiilor, mușchilor și tendoanelor. Concentrația ridicată de colagen permite reducerea dozei zilnice, permițând un tratament mai economic și mai îndelungat.

Ingredient activ 100 ml:

 • Colagen hidrolizat 14000 mg
 • Glucozamină HCL 5000 mg
 • MSM 3000 mg
 • Sulfat de condroitină 2000 mg
 • Vitamina C 100 mg 
 • Acid hialuronic 50 mg

Ingrediente inactive: apă purificată, 100% suc de Aloe Vera, aromă de vită, acid citric, sorbat de potasiu, glicerină vegetală, stevia. 
 
Doze:

 • Sub 12 kg 1 linguriță (5 ml),
 • Între 12-25 kg 2 lingurițe (10 ml),
 • Între 25-50 kg 2 lingurițe (10 ml) dimineața, 1 linguriță (5 ml) după-amiaza;
 • peste 50 kg 2 lingurițe (10 ml) dimineața, 2 lingurițe (10 ml) după-amiaza
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13