Beaphar Spray Away - Spray spumos dezodorizant de eliminare a petelor și mirosurilor pt covoare și țesături

58.7 Lei

Beaphar Spray Away Spot Cleaner and Deodoriser Spray utilizează cea mai recentă tehnologie anti-bacteriană benefică pentru a neutraliza petele și mirosurile neplăcute din gospodăriile animalelor de companie. Poate fi folosit pe covoare și tapițerie. Ideal pentru gospodăriile cu animale de companie. Cu parfum de nucă de cocos.

Produse alternative:

Citește descrierea produsului...

Beaphar Spray Away Spray curățare și dezodorizare a petelor

Bacteriile benefice din produs digeră materia organică și petele, lăsând covoarele și tapițeria proaspete și curate. Sprayul este ideal pentru accidentele minore ocazionale din preajma cățeilor sau a pisicilor. Beaphar Spray Away este eficient în îndepărtarea mirosurilor și a petelor cauzate de urină, fecale, sânge și vomă, dar poate fi util și pentru uzul casnic zilnic, de exemplu petele cauzate de mâncare sau băutură. Beaphar Spray Away poate fi folosit în siguranță pe majoritatea covoarelor, mobilierului și așternutului pentru animale de companie.

Pentru rezultate optime, aplicați spray-ul cât mai curând posibil. Agitați flaconul. Pulverizați bine pe zona afectată, acoperiți-o cu o cârpă timp de câteva minute și apoi folosiți-o pentru a freca suprafața. Pentru petele încăpățânate sau mai vechi, repetați tratamentul.

Ingrediente: mai puțin de 5% agent tensioactiv non-ionic, apă, bacterii, enzime, extract natural de plante (yucca schidigera)

Volum: 500 ml.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13