Equimins Microlat dezodorizant pentru grajd

De la 119.5 Lei

Equimins Microlat Stable Deodorizant pentru grajduri este un detergent sigur pentru grajduri, realizat din uleiuri esențiale, atât de sigur încât poate fi folosit pentru a spăla chiar și tăieturi sau răni minore, după o diluție adecvată. Proprietățile curative și preventive ale uleiurilor esențiale sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Acestea pot fi folosite și în scopuri medicinale, cum ar fi terapia prin inhalare și frecțiile.

Citește descrierea produsului...

_

Equimins Microlat dezodorizant pentru grajd

Microlat poate fi utilizat și pentru spălare după o diluție adecvată. În acest caz, adăugați 25 ml de soluție la 600 ml de apă). 

Microlat poate fi, de asemenea, pulverizat în aer. În acest caz, uleiurile esențiale sunt absorbite la respirație și în contact cu pielea și oferă o anumită protecție împotriva răcelii sau a bolilor infecțioase. Dezinfectantul Microlat poate fi, de asemenea, distribuit și stropit în mod tradițional. 1 litru este suficient pentru a obține 160 de litri de soluție gata de utilizare. Aceasta poate fi pulverizată nu numai în spațiul aerian, ci poate fi utilizată și pentru a curăța echipamentele din hambare și uneltele de curățare. De asemenea, poate fi pulverizat pe paie de litieră.

Bineînțeles, suprafețele tratate trebuie întotdeauna curățate mai întâi, deoarece niciun dezinfectant nu poate funcționa corespunzător pe zonele contaminate.

Rata normală de diluție pentru spălarea grajdurilor și a echipamentelor: adăugați 6 ml de soluție la 1 litru de apă.

Uleiuri esențiale: alfa pinen, beta pinen, ulei de citronella, geraniol, cineol

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină. 

Ambalaj: 250 ml (EH 487) în sticle de 1 litru (EH 825), 5 litri (EH 820).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13