Equimins Stable Fresh Dry Bed Powder - Pudră dezodorizantă pentru grajd

De la 188.6 Lei

Equimins Stable Fresh Dry Bed Powder este un dezinfectant sub formă de pudră de lungă durată pentru așternut, prietenos cu mediul înconjurător și cu sănătatea. Gata cu mirosul de amoniac, deoarece Stable Fresh este un dezinfectant sub formă de pulbere de lungă durată, ecologic și prietenos cu sănătatea. Poate fi utilizat cu orice frecvență.

Citește descrierea produsului...

Equimins Stable Fresh Dry Bed Powder - Pudră dezodorizantă pentru grajd

Simți mirosul de grajd? Folosiți deodorizantul pentru grajduri Stable Fresh, noul odorizant de aer pentru grajduri Equimins, sub formă de pudră. Gata cu mirosul de amoniac, deoarece Stable Fresh este un dezinfectant de lungă durată, prietenos cu mediul și sănătatea. Poate fi folosit la orice frecvență.

Sugestie de aplicare: pur și simplu presărați puțin pe podelele curate ale grajdurilor pentru a elimina mirosul de amoniac. Funcționează și pe suprafețele din beton. 

Este excelenă pentru a fi folosit în grajduri, boxe pentru cai și cotețe. Ucide virușii, ciupercile și bacteriile. (Dacă sunteți alergic, folosiți mănuși de protecție).

Conține: sulfat de calciu absorbant, sepiolit, fosfat monocalcic, Microlat

Conține numai substanțe aprobate de Jockey Club și FEI.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. A se sigila după utilizare. 

Ambalare: 2,5 kg (EH 488), 5 kg (Eh 569) într-un sac biodegradabil absorbant de arome, 5 kg (EH 298) într-o găleată, 10 kg (EH 299) într-un sac.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13