Beaphar Cage Fresh - Granule de dezodorizare pt litieră pt iepuri, rozătoare și alte animale mici

43.1 Lei

Granulele deodorizante pentru litieră Beaphar Cage Fresh reprezintă o nouă alternativă pentru a elimina mirosurile neplăcute care emană adesea din cuștile animalelor mici (iepuri, porcușori de Guineea etc.). Produsul neutralizează mirosurile și menține cușca proaspătă. Poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior. Microbii absorb imediat și neutralizează mirosurile neplăcute. Cu PH neutru.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Cage Fresh Granule dezodorizare litieră animale mici

Evident, excrementele și urina care se acumulează în cușca animalului de companie vor emana mirosuri neplăcute, semnalând că este timpul să faceți curățenie și ordine după animalul dvs. de companie. Cu toate acestea, chiar și o cușcă proaspăt curățată poate avea unele mirosuri. Acest lucru se datorează faptului că urina multor animale de companie are un miros distinctiv, care este folosit pentru marcarea teritoriului și căutarea partenerului. Granulele dezodorizante pentru litieră Beaphar Cage Fresh folosesc o tehnologie modernă pentru a absorbi eficient mirosurile neplăcute. De îndată ce granulele sunt expuse la lichide (un hamster face pipi), acestea sunt activate imediat: urina este neutralizată și descompusă într-un produs secundar care nu are miros.

Presărați Beaphar Cage Fresh Granule pe fundul cuștii, în special în zonele în care animalele își fac nevoile în mod regulat. Cel mai bine este să aplicați produsul imediat după curățare, pe o suprafață uscată, înainte de a împrăștia litiera în cușcă. Se recomandă utilizarea după fiecare curățare. Beaphar Cage Fresh Granule poate fi utilizat pentru toate speciile de animale de companie (hamster, șobolan, șoarece, dihor, iepure, cobai etc.).

Conținut: 600 g.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13