Beaphar Vermicon spray împotriva puricilor și căpușelor pentru pisici

75.6 Lei

Vermicon Cat Spray este un produs pe bază de dimeticonă pentru protecția pisicilor împotriva paraziților, care imobilizează puricii, căpușele și alți paraziți, cum ar fi țânțarii, păduchii, acarienii, moliile etc. Mecanismul său precis de acțiune constă în blocarea articulațiilor paraziților, astfel încât, în câteva minute de la contactul cu Vermicon, aceștia sunt imobilizați, nu mai pot ajunge în poziția de a suge sânge și mor, căzând de pe animal. Acest produs nu conține niciun fel de insecticid chimic.

Citește descrierea produsului...

Beaphar Vermicon spray împotriva puricilor și căpușelor pentru pisici

Ingredientul care îl face eficient, dimeticona, formează un strat fin care, deși nu este o substanță lipicioasă, are un efect similar cu cel al capcanelor cu lipici: puricii, căpușele și alți paraziți sunt imobilizați prin blocarea fizică a articulațiilor lor. Dimeticona este eficientă în toate etapele de dezvoltare a puricilor.

Principalele proprietăți ale Beaphar Vermicon Cat Spray:

  • Nu conține substanțe chimice, acționează prin mijloace fizice
  • Blochează articulațiile paraziților, astfel încât aceștia devin imobilizați în scurt timp
  • Foarte sigur, ingredientul său principal este utilizat și în preparatele pentru oameni
  • Tratamentul trebuie repetat la fiecare 4 săptămâni sau după fiecare baie
  • Înainte de a începe ieșirile în zone puternic infestate cu căpușe, se recomandă utilizarea suplimentară a spray-ului Vermicon

Instrucțiuni de utilizare

Agitați înainte de utilizare. Pulverizați pe blana pisicii de la o distanță de aproximativ 10 cm până când este ușor umedă, în direcția opusă creșterii părului. Pulverizați picioarele, burta și pieptul animalului. Pieptănați blana pentru a distribui complet spray-ul și lăsați să se usuce.

  • Pentru prevenție (nu există încă paraziți pe animal): repetați tratamentul la fiecare 3-4 săptămâni sau după fiecare îmbăiere.
  • Pentru eliminare (paraziți prezenți pe animal): uscați blana după tratament și clătiți bine. Așteptați ca blana să se usuce și apoi repetați tratamentul (fără clătire). Tratați, de asemenea, mediul înconjurător cu un agent de eliminare adecvat pentru a preveni reinfectarea.

Se utilizează în combinație cu Vermicon Line On Spot On pentru un efect mai sigur.

Avertisment: nu se utilizează pe pisici sub 12 săptămâni! Numai pentru uz extern. A nu se utiliza în caz de leziuni cutanate! A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Evitați contactul cu ochii! În cazul în care produsul ajunge în ochi, clătiți imediat cu multă apă de la robinet. Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării.

Ingrediente: dimeticonă (CAS Nr. 68937-54-2) 38 g/l, Aloe Vera (CAS Nr. 94349-62-9) 5g/l, Parfum 10g/l

Capacitate: 250 ml

Producător: Beaphar BV, Raalte, Olanda

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13