Blooming Pets Flexijoint Liquid - Lichid de protecție a articulațiilor pentru câini și pisici

De la 149.6 Lei

Blooming Pet Flexijoint Liquid este un supliment alimentar pentru câini și pisici care ajută la menținerea sănătății cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor și a unei structuri articulare puternice. Un supliment foarte eficient care conține sulfat de condroitină, glucozamină, acid ascorbic, MSM și minerale organice. Produs englezesc.

Supliment alimentar pentru câini și pisici:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Citește descrierea produsului...

Produse similare

Blooming Pets Flexijoint Liquid - Lichid de protecție a articulațiilor pentru câini și pisici

Blooming Pet Flexijoint

Durerea și inflamația articulațiilor pot apărea la orice vârstă la câini și pisici, deși acestea sunt mai frecvente la animalele mai în vârstă. Suplimentele care acționează asupra articulațiilor și a sistemului scheletic vor fi benefice pentru mobilitatea câinelui și a pisicii dumneavoastră, vor reduce durerea articulară, menținând mobilitatea câinelui sau a pisicii dumneavoastră și ameliorând rigiditatea și durerea cauzate de artrită și de uzura asociată cu îmbătrânirea.

Dezvoltate pentru câini și pisici sub marca Flexijoint, suplimentele sub formă de pudră și soluție susțin menținerea sănătății cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor și a unei structuri articulare puternice. Un supliment foarte eficient care conține sulfat de condroitină, glucozamină, acid hialuronic, acid ascorbic, MSM și minerale organice. Combină în mod unic acțiunea materialelor de construcție a cartilajului, întărind mușchii care înconjoară cartilajul și formarea lichidului articular, lubrifiind cartilajul și ameliorând inflamația și durerea prin ingrediente speciale.

Forma de soluție asigură o absorbție și o utilizare rapidă a ingredientelor active. Ajută la prevenirea leziunilor articulare și, în cazul afecțiunilor existente, la facilitarea mișcărilor și la îmbunătățirea calității vieții.

Este recomandat pentru prevenirea și tratamentul suplimentar al afecțiunilor musculo-scheletice. Se prepară cu aromă de pasăre.

Conținut (în 5 ml):

  • Sulfat de condroitină 250 mg,
  • Glucozamină HCL 250 mg,
  • MSM 250 mg,
  • Vitamina C 250 mg,
  • Acid hialuronic 6,25 mg.

Ingrediente inactive: apă, glicerină, sorbitol, aromă de pasăre.

Recomandare de dozare:

O linguriță = 5 ml

1. Pentru câini adulți:

  • sub 7,5 kg: 2,5 ml/zi,
  • între 7,5 - 22 kg: 5 ml/zi,
  • între 22 - 32 kg: 7,5 ml/zi,
  • peste 32 kg: 10 ml/zi.

2. Pentru pisici:

  • 2,5 ml / zi.

Amestecați soluția în mâncare și dați-o animalului dvs. de companie o dată pe zi.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură cuprinsă între 10-20 C, ferit de lumină.

Ambalare: sticle de 250 ml (BPH 636) si 1 litru (BPH 467).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13