Blooming Pets Muscle Toner - Supliment alimentar pentru creșterea masei musculare pentru câini

221.6 Lei

Blooming Pets Muscle Toner este un produs pentru câini care susține dezvoltarea și regenerarea musculară. Acesta crește rezistența, dezvoltă mușchii și are un efect excelent asupra aspectului general. Ajută la obținerea unei rezistențe crescute și a unei performanțe maxime, la creșterea masei musculare și la dezvoltarea mușchilor fibroși. Recomandat pentru câinii de muncă activi, câini de curse sau câini care participă la competiții sportive. Ajută la refacerea masei musculare pierdute în timpul muncii intense.

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici:

Ghid de suplimente nutritive pentru câini și pisici de la Okosgazdi

Citește descrierea produsului...

Produse similare

Blooming Pets Muscle Toner - Supliment alimentar pentru creșterea masei musculare pentru câini

Formulă care conține numai ingrediente naturale. Blooming Pets Muscle Toner este ușor de absorbit în stomac și în tractul intestinal datorită conținutului său de ulei de tărâțe de orez, Gamma Oryzanol (Cycloartentyl ferulate) și creatină. Crește rezistența, dezvoltă mușchii și are un efect excelent asupra aspectului general. Ajută la obținerea unei rezistențe sporite și a unei performanțe maxime, la creșterea masei musculare și la dezvoltarea masei musculare slabe.

Gamma oryzanol este recomandat pentru câinii de muncă activi, câinii de curse sau câinii care participă la competiții sportive. Ajută la refacerea masei musculare pierdute în timpul muncii intense.

L-carnitina este importantă în transportul acizilor grași și în producția de energie celulară. Lipsa L-carnitinei are efecte negative asupra mușchilor cardiaci și scheletici.

Creatina este un agent de contracție musculară, crescând performanța fizică în timpul mișcărilor scurte, rapide și de intensitate ridicată.

Dozaj recomandat o dată pe zi, în alimente:

Recomandat pentru căței după înțărcare.

  • Câine de talie mică (max. 5 kg): 2,5 ml (0,5 linguriță)
  • Câine de talie medie (5 kg - 20 kg): 5 ml pe zi (1 linguriță)
  • Câine mare (20kg - 30kg): 7,5ml pe zi (1,5 lingurițe)
  • Câine uriaș (peste 30 kg): 10ml pe zi (2 lingurițe)

250 ml (BPH 457) într-un flacon dozator din plastic

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13