Blooming Pets Inner Balance Probiotics - Probiotice pentru câini și pisici

171.2 Lei

Blooming Pets Inner Balance Probiotics este un supliment probiotic pur, solubil în apă, pentru a susține flora intestinală și sistemul imunitar și pentru a ajuta digestia la câini și pisici. Acest supliment cu gust plăcut poate fi administrat animalului dumneavoastră de companie în apa de băut sau amestecat în hrana acestuia.

Supliment alimentar pentru câini și pisici:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Citește descrierea produsului...

Blooming Pets Inner Balance Probiotics - Probiotice pentru câini și pisici

Bloominig Pets Inner Balance Probiotics

Un supliment solubil în apă cu o serie de bacterii importante pentru a susține flora intestinală și sistemul imunitar și pentru a ajuta digestia. Acest supliment cu gust plăcut poate fi administrat animalului dvs. de companie în apa de băut sau amestecat cu hrana.

Probioticele sunt folosite pentru întărirea sistemului microbiologic al florei intestinale și a sistemului imunitar, al cărui scop este reducerea infecțiilor cauzate de agenții patogeni. Conține forme importante de bacterii cum ar fi Lactobacillus Acidophillus și Bifidobacterium, precum și prebiotice care le hrănesc.

Probioticele sunt folosite pentru a întări sistemul microbiologic al florei intestinale și a sistemului imunitar, precum și pentru a sprijini digestia.

Recomandăm utilizarea să fie ca ajutor rapid - în timpul recuperării după o boală, alături de tratamentele cu antibiotice sau ca leac în perioadele de stres.

Conținut:

Bio-MOS, manan-oligozaharide derivate din peretele celular al unei anumite specii de Saccharomyces ceriviase. Lactobacillus Acidophillus și Bifidobacterium 2 x 109 ufc/gram.

Recomandare de dozare:

1 linguriță = 5 grame

Pentru câini adulți:

  • Sub 7,5 kg - 0,5 linguriță / zi,
  • Între 7,5 - 22 kg - 1 linguriță / zi,
  • Între 22 - 32 kg - 1,5 linguriță / zi,
  • Peste 32 kg - 2 lingurițe / zi.

Pentru pisici:

  • 0,5 linguriță / zi.

Depozitare: la loc uscat, răcoros, la o temperatură de 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. A se închide după utilizare.

Ambalare: cutie de 350 g (BPH 454).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13