Blooming Pets Omega Oil - Amestec de uleiuri vegetale și de pește pentru câini și pisici

De la 66.1 Lei

Blooming Pets Omega Oil - Un amestec de uleiuri vegetale presate la rece (ulei de in, soia și rapiță) și uleiuri de pește cu un conținut ridicat de acizi grași Omega 3, 6 și 9. Pentru menținerea sănătății inimii și a sistemului vascular, a articulațiilor, a pielii și a blănii. Susține blana și pielea câinelui dvs., fiind benefică și în cazul problemelor de piele și al alergiilor existente. Este, de asemenea, un excelent stimulent imunitar și antiinflamator.

Citește descrierea produsului...

Produse similare

Blooming Pets Omega Oil - Amestec de uleiuri vegetale și de pește pentru câini și pisici

Pentru sănătatea câinelui tău este o idee bună să îi completați hrana cu uleiuri presate la rece. Fie că este vorba de stimularea generală a sistemului imunitar, de îngrijirea pielii și a blănii, de antiinflamare sau de orice alt ajutor funcțional, hrănirea cu uleiuri este benefică pentru câinii de toate rasele și vârstele.

Una dintre principalele proprietăți ale uleiurilor presate la rece este că sunt bogate în acizi grași nesaturați, care pot ajuta animalul dumneavoastră de companie în mai multe moduri, de la susținerea unei blănuri strălucitoare și lucioase și a unei pieli sănătoase, până la stimularea sistemului imunitar, scăderea nivelului de colesterol și beneficii pentru sistemul cardiovascular.

Pentru cel mai bun efect (nu alege uleiuri realizate printr-un proces tradițional), oferă animalului tău doar ulei 100% natural, presat la rece. În conformitate cu așteptările noastre stricte și cu produsele de înaltă calitate, veți găsi doar uleiuri 100% naturale presate la rece.

Continut: ulei de in si rapita presat la rece, ulei de peste.

Recomandare de dozare:
O linguriță = 5 ml.

Pentru câini adulți:

  • Sub 7,5 kg: 2,5 ml / zi,
  • Între 7,5 - 22 kg: 5 ml /zi,
  • Între 22 - 32 kg: 10 ml / zi,
  • Peste 32 kg: 15 ml / zi.

Pentru pisici adulte:

  • 5 ml / zi.

Depozitare: la loc uscat, racoros, la o temperatura de 10-20 C, ferit de lumină.

Ambalare: într-o sticlă de 1 litru.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13