Blooming Pets Milk Thistle - Tinctură de ciulin de lapte pentru susținerea funcției hepatice

93.7 Lei

Blooming Pets Milk Thistle - Tinctură de ciulin de lapte pentru susținerea funcției hepatice la câini și pisici. Ciulinul, cunoscut și sub numele de ciulin de lapte, este o plantă medicinală care este folosită pentru a promova detoxifierea și regenerarea ficatului. Scade nivelul colesterolului, susține pancreasul, protejează rinichii și ajută la eliminarea metalelor grele din organism.

Supliment alimentar pentru câini și pisici:

Táplálékkiegésztő kisokos kutyáknak és macskáknak

Citește descrierea produsului...

Produse similare

Blooming Pets Milk Thistle - Tinctură de ciulin de lapte pentru susținerea funcției hepatice

Sănătatea ficatului este esențială pentru sănătatea generală a organismului. Ficatul are o serie de funcții importante, printre care detoxifierea, filtrarea toxinelor din sânge și producerea de bilă, care ajută organismul să descompună grăsimile.

Un câine sau o pisică sunt la fel de expuși la toxine și substanțe chimice care pot afecta ficatul. Atunci când ficatul devine suprasolicitat, organismul este mai puțin capabil să descompună și să elimine toxinele, care au apoi un efect dăunător asupra organismului. Soluția noastră din ciulin de lapte este un extract pur din plante care stimulează vitalitatea și promovează sănătatea ficatului, susținând funcția sa naturală de detoxifiere.

Principalul ingredient activ al plantei, silimarina, se găsește în semințele plantei cu frunze rare și flori mov și are capacitatea de a proteja ficatul de daune.

Fapt interesant:

  • Tinctura se prepară prin înmuierea plantei în alcool timp de 6 săptămâni și apoi prin presarea soluției. Rezultatul este o soluție foarte concentrată (nu este același lucru cu infuzia de ceai, care se folosește pentru indigestie!). Până în prezent, ciulinul nu are efecte toxice sau efecte secundare adverse cunoscute și este folosit de peste 2 milenii.

Recomandare de dozaj:

Pentru câini adulți:

  • Sub 7,5 kg: 2,5 ml / zi,
  • Între 7,5 - 22 kg: 5 ml / zi,
  • Între 22 - 32 kg: 7,5 ml / zi,
  • Peste 32 kg: 10 ml / zi.

Pentru pisici:

  • 2,5 ml / zi.

Adăugați soluția în hrana animalului dvs. de companie sau în apa de băut.

Depozitare: la loc uscat, racoros intre 10-20 C, ferit de lumina. A se inchide dupa utilizare.

Ambalare: într-o sticlă dozatoare de 250 ml (BPH 474).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13