Carlos, mascul, 11 ani

40 Lei

VEȘTI BUNE, CARLOS  A FOST ADOPTAT! 🥰🥰🥰🥳🥳
Lui nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Carlos a ajuns la Adăpostului Eb Árvaház din Debrecen pe 30.03.2022. A fost cândva un câine cu stăpân, apoi a rătăcit pe străzi și de acolo a fost băgat după gratii. L-au căutat în zadar pe stăpânul său, dar acesta nu s-a mai întors niciodată. Carlos este un câine bătrân foarte calm și dulce, care este foarte dornic să fie cu oamenii. Așteaptă cu răbdare să iasă la plimbarea zilnică a câinelui. Îi place să se plimbe și să adulmece 😃 Se caută o casă de "pensionare" unde să poată alerga, adulmeca și se relaxa 😊 În plus, poate fi cu stăpânul său toată ziua și ar primi o mulțime de mângâieri.

Citește descrierea produsului...

Carlos, mascul, 11 ani

Sprijină-l pe Carlos cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei