Cherry, femelă, 52 cm, 1 an

40 Lei

VEȘTI BUNE, CHERRY A FOST ADOPTATĂ! 🥰🥰🥰🥳🥳
Ei nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Cherry a ajuns la Adăpostul Eb Árvaház la 14.12.2021 din Hajdúszoboszló. Cherry și sora ei, Cleo, au fost abandonate pe străzile din Balmazújváros și, după o mulțime de dificultăți, au fost adoptate. Cherry devine din ce în ce mai îndemânatică și este dornică să meargă la plimbare cu oricine. Îi place să fie neastâmpărată pe pistă cu prietenii ei de la adăpost și să le dea pupici celor care o îngrijesc. Are o personalitate foarte sociabilă și veselă și este o fată foarte „prietenă cu familia”. Este bine motivată de gustări și învață foarte repede. Cherry este o cățelușă adorabilă care se bucură pentru orice atenție.

Citește descrierea produsului...

Cherry, femelă, 52 cm, 1 an

Sprijin-o pe Cherry cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei