Equimins Devils Claw Gel - Gel cu gheara diavolului

De la 120.7 Lei

Devils Claw Gel - Gel cu gheare a diavolului. Un gel ușor de utilizat, care se absoarbe rapid prin piele. Efect excelent de răcire și calmare, util în special pentru caii bătrâni, câini și pisici cu probleme articulare. Răcorește și calmează excelent, datorită conținutului de gheara diavolului, poate fi folosit ca un tratament local suplimentar al problemelor articulare. Este recomandat pentru afectiuni articulare avansate, deja dureroase, cu efect aproape imediat. Este un preparat foarte eficient, recomandat în special animalelor mai în vârstă și animalelor cu probleme articulare.

Citește descrierea produsului...

_

Equimins Devils Claw Gel - Gel cu gheara diavolului

Recomandare de utilizare: Aplicați gelul pe articulația sau partea afectată a corpului de două ori pe zi, aplicați-l uniform, frecați-l și lăsați-l să se absoarbă complet. Poți pune și un bandaj peste cremă noaptea. Pentru rezultate maxime, vă recomandăm să utilizați și Devil's Claw Liquid (intern).

Gheara diavolului nu este momentan o substanță permisă în competiții!

Depozitare: la loc uscat, răcoros între 10-20 C, ferit de lumină. A se închide după utilizare. Își păstrează calitatea timp de 12 luni de la deschidere.

1078/1/2017 PRIN NÉBIH
1078/2/2017 PRIN NÉBIH
1078/3/2017 NÉBIH ATI

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13