Alpha Zinkoxide Spray pentru îngrijirea rănilor și tratamentul inflamațiilor

32.3 Lei

Alpha Zinc Oxide Spray este potrivit pentru acoperirea rănilor și a suprafețelor inflamate ale pielii. Se pulverizează pe o rană care se vindecă deja.  Acțiune uscătoare, neiritantă, ușor astringentă. Folosit pentru a susține procesul natural de regenerare în vindecarea rănilor. Oxidul de zinc are un ușor efect antiseptic, leagă orice exudat al rănilor, formează un strat protector pe piele, protejând-o astfel de influențele externe și permițând o vindecare mai rapidă.  Împiedică aderența pansamentelor la rană și protejează suprafața pielii în cazul ghipsurilor, prin pulverizarea pansamentului de la o distanță de 20-25 cm timp de 1-2 secunde. Se repetă de mai multe ori, după caz.

Recomandăm, de asemenea, Alpha Aluminium Spray pentru îngrijirea rănilor și Alpha Bitter Spray împotriva lingerii rănilor.

Citește descrierea produsului...

_

Alpha Zinkoxide Spray pentru îngrijirea rănilor și tratamentul inflamațiilor

Avertismente: Sticla este sub presiune. Nu expuneți la soare sau la căldură peste 50 de grade Celsius. Nu perforați și nu aruncați în foc, chiar dacă este gol. Nu pulverizați pe o flacără deschisă sau pe orice material incandescent. A se păstra departe de toate sursele de aprindere. Nu fumați în apropierea medicamentului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare: La temperatura camerei; protejat de lumina directă a soarelui; A se proteja de temperaturi peste 50 de grade Celsius!

Numai pentru uz veterinar!

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13