Equimins Legs R Cool - Împachetare cu argilă cu plante medicinale

De la 79.3 Lei

Equimins Legs R Cool - Înveliș de argilă pe bază de plante - Preparat medicinal pentru cai. Se utilizează după exerciții fizice intense pentru a răci, calma și contracta picioarele calde și obosite. Ca cataplasmă topică de argilă pentru picior, tibie, gambă, tendoane și popa după efort. Se recomandă, de asemenea, pentru utilizare după antrenamente și concursuri, în special după ce ați călărit pe terenuri dure. Poate fi folosit pentru a trata durerile cauzate de suprasolicitare, tendoanele și ligamentele întinse și durerile musculare.

Citește descrierea produsului...

_

Equimins Legs R Cool - Împachetare cu argilă cu plante medicinale - Preparat veterinar pentru cai

Deoarece Equimins Leg R Cool este o formulă făcută din argile naturale, umiditatea de la suprafață este un fenomen natural. Produsul trebuie amestecat până la o consistență omogenă înainte de utilizare.

Recomandare de aplicare: poate fi folosit fără bandaj sau cu bandaj (puneți o hârtie sau o folie retractabilă pe argilă și bandajați picioarele, având grijă să nu întrerupeți circulația). Lăsați compresa de argilă timp de cel puțin 10-12 ore, apoi spălați-o cu apă călduță.

Conține: caolin, apă distilată, bentonită, glicerină, microlat (agent antibacterian și antifungic) concentrat de Aloe Vera, hamamelis, arnică, alantoină, mentol și sulfat feros.

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros, între 10-20 C, ferit de lumină. A se sigila după utilizare.

Nu conține substanțe interzise de regulile Jockey Club și FEI.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13