Fido, mascul, talie medie, 1 an

40 Lei

VEȘTI BUNE, FIDO A FOST ADOPTAT! 🥰🥰🥰🥳🥳
Lui nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Fido a ajuns în grija Adăpostului Eb Árvaház pe 05.02.2022, nu se știu prea multe despre trecutul său. Este o personalitate drăguță, bine adaptată, puțin timidă în fața oamenilor și situațiilor ciudate, dar tot mai deschisă pe zi ce trece. Merge frumos și de bunăvoie în lesă, este moderat activ, dornic să învețe. Cu un stăpân răbdător și iubitor, ar fi un câine de familie minunat.

Citește descrierea produsului...

Fido, mascul, talie medie, 1 an

Sprijină-l pe Fido cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei