AniFlexi Hair & Skin - Regenerator de piele și păr/blană

128.5 Lei

AniFlexi Hair & Skin este bogat în ingrediente active care au un efect pozitiv asupra stării pielii și a părului/blănii. Îmbunătățește aspectul părului/blănii, făcându-l/făcând-o moale și strălucitor/strălucitoare. Formula întărește și ghearele, reducând astfel problema fragilității. Datorită proprietăților sale anti-mâncărime și antiinflamatoare, poate fi completarea perfectă pentru tratamentul bolilor de piele.

Citește descrierea produsului...

AniFlexi Hair & Skin - Regenerator de piele și păr/blană

Nu uitați că nu este suficient să vă spălați câinele în mod regulat. Mai mulți factori contribuie la menținerea sănătății pielii. Este importantă o dietă adecvată care să conțină micronutrienți, vitamine și biotină. 

Principalele caracteristici ale AniFlexi Hair & Skin:

 • Îmbunătățește starea blănii și a pielii și aspectul blănii câinelui,
 • Împiedică căderea excesivă a părului și accelerează creșterea părului,
 • Întărește ghearele, le împiedică să se desprindă,
 • Sprijină tratamentul bolilor de piele și al alergiilor,
 • Furnizează substanțe nutritive responsabile de buna structură a părului și completează carențele de vitamine.

Ingrediente active pentru păr și piele:

 • Colagen de pește - participă la construcția fibrelor de colagen prezente în piele, asigurându-le elasticitatea și fermitatea acestora. Accelerează regenerarea pielii și a ghearelor și previne deteriorarea lor din nou. O sursă valoroasă de aminoacizi, susține creșterea și structura corespunzătoare a blănii câinelui și limitează căderea excesivă a părului.
 • Vitaminele B - responsabile de buna funcționare a glandelor sebacee. Acestea previn fragilitatea și căderea excesivă a părului. Ele participă la metabolismul acizilor grași, care protejează părul de deteriorare.
 • Vitamina E - un antioxidant puternic care are proprietăți antiinflamatorii pe lângă efectele sale antioxidante. Reduce mâncărimile, favorizează vindecarea rănilor și previne micoza. Este adesea utilizată în terapia dietetică veterinară pentru a completa tratamentul bolilor de piele.
 • Zinc - benefic pentru structura părului. Vă permite să vă păstrați părul puternic și strălucitor și să evitați subțierea. Reduce fragilitatea ghearelor. De asemenea, accelerează vindecarea rănilor și a ulcerelor pielii. Este deosebit de important în ameliorarea leziunilor cutanate la câinii care suferă de hipotiroidism.
 • Extractul de contracție - conține compuși minerali bioactivi și acizi organici care ajută la menținerea structurii corespunzătoare a părului. Inhibă căderea părului, accelerează creșterea părului și calmează iritațiile pielii. Susține vindecarea leziunilor și rănilor pielii.
 • Extract de urzică - o sursă bogată de minerale, cum ar fi: siliciu, fosfor, magneziu, calciu și potasiu. Reglează activitatea glandelor sebacee și are proprietăți antiinflamatorii. De asemenea, are un efect antihistaminic, care ajută la ameliorarea reacțiilor alergice. Întărește și hrănește foliculii de păr, inhibă căderea excesivă a părului și îmbunătățește vizibil starea acestora.

Compoziție: colagen de peste, extract de coada-calului, extract de urzică, L-metionină, L-cisteină, DL-alfa-tocoferol, acid ascorbic, nicotinamidă, oxid de zinc, fosfat dicalcic, pantotenat de calciu, biotină, tiamină, piridoxină, retinol, vitamina B2 (riboflavină), sulfat de cupru, colecalciferol, cianocobalamină, acid folic, stearat de magneziu, celuloză microcristalină.

Dozaj recomandat:

Pentru prevenție:

1 comprimat pe zi la o greutate corporală de 15 kg a câinelui.

Câini cu greutatea mai mică de 15 kg - 1 comprimat pe zi.

A se utiliza timp de minimum 2 luni.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13