AniFlexi Muscle Booster - Pentru câinii care dezvoltă mușchi

152.6 Lei

AniFlexi Muscle Booster este conceput în primul rând pentru câinii sportivi pentru perioadele de antrenament intensiv. Conține o combinație de proteine de înaltă calitate, grăsimi și aditivi funcționali care oferă un impuls energetic rapid și sprijină dezvoltarea masei musculare. În același timp, crește eficiența organismului în timpul exercițiilor fizice, promovând rezultate mai bune ale antrenamentului și o recuperare mai rapidă după antrenament.

Citește descrierea produsului...

AniFlexi Muscle Booster - Pentru câinii care dezvoltă mușchi

Este un produs bogat în calorii și nu este potrivit pentru câinii cu greutate normală și cu activitate redusă, deoarece poate provoca creșterea în greutate și creșterea grăsimii.

Datorită conținutului ridicat de proteine și grăsimi, utilizarea acestui produs trebuie discutată cu un medic veterinar în cazul câinilor cu tractul digestiv sensibil, tulburări de pancreas, ficat sau rinichi.

Muscle Booster este o soluție bună pentru câinii care se recuperează în urma unor boli cu pierdere semnificativă în greutate. Substanțele nutritive de înaltă calitate accelerează recuperarea sănătății și a formei excelente a animalului.

Principalele ingrediente ale Muscle Booster:

  • Proteină hidrolizată din carne de vită - proteină din carne derivată din carne de vită europeană. Hidroliza enzimatică a proteinei asigură o absorbție excelentă, reducând la minimum riscul de apariție a stărilor catabolice chiar și la animalele cu efort fizic ridicat. Este o sursă de toți aminoacizii esențiali.
  • BCAA - aminoacizi exogeni cu lanț ramificat, necesari pentru dezvoltarea musculară și pentru silueta câinelui sportiv. Ajută la creșterea fibrelor musculare și le protejează eficient împotriva proceselor catabolice.
  • Taurină - un aminoacid cu activitate biologică ridicată. După antrenament, accelerează regenerarea musculară și îmbunătățește procesele anabolice, minimizând în același timp catabolismul muscular. Întărește contracția mușchiului inimii.
  • Bromelaina – o enzimă care descompune proteinele, sprijină în mod activ organismul în timpul digestiei. Antiinflamator - inhibă efectul prostaglandinelor inflamatorii, reducând astfel durerea și umflarea în cazul leziunilor sportive și accelerează vindecarea rănilor.
  • Ouă în pudră - grăsimea gălbenușului oferă energie, dar este și o sursă valoroasă de acizi grași nesaturați, vitamine și fosfolipide, cum ar fi colina, care are un efect sănătos asupra ficatului. Albușul de ou este o sursă valoroasă de proteine.
  • Vitaminele din grupa B - implicate în modificările metabolice care duc la obținerea de energie, inclusiv energia din aminoacizi și utilizarea glicogenului muscular. Sunt implicate în procesul de producere a globulelor roșii și influențează în mod pozitiv transportul oxigenului în celule. Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos.

Ingrediente: hidrolizat de proteină bovină, praf/pulbere de ou, maltodextrină, L-leucină, L-valină, L-izoleucină, L-glutamină, L-arginină, taurină, vitamina C (acid ascorbic), enzimă bromelaină, inulină (din cicoare), vitamina B3 (niacină), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (metilcobalamină).

Mod de utilizare: dizolvați produsul într-o cantitate mică de apă și beți sau amestecați-l cu hrană umedă.

Dozaj:

  • Mai întâi, începeți cu 1/4 din doza zilnică, apoi creșteți-o treptat, nu începeți brusc cu toată doza!
  • Doza zilnică este de 5-10 g / 10 kg. Doza zilnică trebuie împărțită în două porții, dimineața în zilele de antrenament și la 30-45 de minute după antrenament, când nu există antrenament, doar dimineața și seara.
  • O lingură de masură = 5 grame, lingura este inclusa in plic.
Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13