AniFlexi Barfer Spriulina pentru câini

79.3 Lei

AniFlexi Barfer Spriulina se caracterizează printr-un conținut nutrițional ridicat. Aceasta completează dieta câinelui dvs. cu o gamă largă de aminoacizi, vitamine și oligoelemente într-o formă foarte ușor de absorbit. Spirulina crește capacitatea de regenerare a organismului, întărește sistemul imunitar și are efecte antihistaminice care reduc reacțiile alergice. Stimulează producția de celule roșii din sânge și îmbunătățește pigmentarea pielii și a părului.

Citește descrierea produsului...

AniFlexi Barfer Spriulina pentru câini

Când ar trebui să folosim spirulina?

Recomandat pentru câinii cu stres crescut asupra organismului. În timpul expozițiilor, efort fizic, dresajul cățeilor, pierderea părului. Produsul trebuie folosit și ca supliment natural de vitamine și minerale.

Ce conține spirulina:

  • Clorofilă: colorant vegetal verde. Stimulează sistemul imunitar. Calmează indigestia și previne inflamațiile intestinale. Crește producția de celule roșii din sânge. Datorită efectului său asupra producției și activității celulelor sanguine, suplimentarea cu spirulină este recomandată în caz de anemie. Optimizează funcția pancreatică și tiroidiană. Susține regenerarea celulelor hepatice deteriorate. Are un efect pozitiv asupra funcției cardiace, chiar și în timpul efortului intens. Are proprietăți antibacteriene și accelerează vindecarea rănilor.
  • Phycocyanin: colorant vegetal albastru. Antioxidant cu proprietăți antiinflamatorii. Promovează digestia corectă a proteinelor. Susține funcția hepatică și renală. Îmbunătățește pigmentarea pielii și a părului.
  • Acid gama-linolenic (GLA): un acid gras extrem de important pentru organism. Acesta susține dezvoltarea unui organism tânăr, în creștere. GLA este un precursor al prostaglandinelor, care sunt responsabile de producerea hormonilor care reglează multe funcții vitale importante.
  • Vitamine: spirulina este o sursă de vitamine din complexul B și de carotenoizi, cum ar fi beta-carotenul, luteina, zeaxantina și altele.
  • Micronutrienți: spirulina conține, de asemenea, minerale și elemente, inclusiv calciu, potasiu, magneziu, zinc, fier, fosfor și seleniu. Acestea se află sub formă de chelați - foarte bine absorbiți în organism. Fierul din spirulină se caracterizează printr-o biodisponibilitate foarte mare.

Ingrediente: 100% spirulină pudră (Arthrospira plantesis)

Dozaj: 1 g / 10 kg de masă corporrală.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13