AniFlexi Marine V2 Protector articular pentru caini alergici

122.5 Lei

AniFlexi Marine V2 este un supliment nutritiv cu mai multe ingrediente pentru câini pentru a susține buna funcționare a sistemului musculo-scheletic. Ingredientele active ale produsului hrănesc țesutul cartilaginos și osos, stimulează producția de colagen proprie a organismului și au proprietăți antiinflamatorii și analgezice. O alternativă excelentă pentru câinii cu alergii! Colagenul de pește hidrolizat, acidul hialuronic, midia verde din Noua Zeelandă, sulfatul de glucozamină din organisme marine și aripioara de rechin sunt cunoscute pentru biodisponibilitatea lor ridicată și pot fi utilizate în siguranță la animalele alergice la alte surse de proteine.

Citește descrierea produsului...

AniFlexi Marine V2 Protector articular pentru caini alergici

AniFlexi Marine V2 este conceput pentru animalele care suferă de boli cauzate de tulburări degenerative ale aparatului locomotor. Preparatul este recomandat în scop profilactic ca supliment al hranei în perioada de creștere intensivă pentru câinii tineri care pot dezvolta tulburări ale cartilajului articular, precum și pentru câinii adulți predispuși la boli articulare.

Indicaţie:

 • Inhibă progresia degenerării articulațiilor,
 • Îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor,
 • Hrănește și stimulează regenerarea țesutului cartilaginos,
 • Reduce durerea și inflamația asociate cu degenerarea,
 • Susține dezvoltarea corectă a sistemului musculo-scheletic la cățeii cu afecțiuni ale cartilajului articular

Formula avansată a AniFlexiMarine V2 se bazează pe ingrediente active de cea mai bună calitate:

 • Colagen de pește hidrolizat Peptan - proteina esențială care construiește cartilajele, tendoanele și ligamentele. Procesul de hidroliză a colagenului îmbunătățește biodisponibilitatea acestuia pentru organism, permițându-i să hrănească țesuturile conjunctive care construiesc articulațiile și oasele, de exemplu: Îmbunătățește densitatea oaselor, întărind rezistența acestora la factorii mecanici. Îmbunătățește structura cartilajelor și a altor elemente ale articulațiilor. Administrarea regulată îmbunătățește mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, reduce durerea asociată cu degenerarea articulațiilor.
 • Aripioare de rechin - o sursă naturală de GAG-uri, în special condroitină. Condroitina este un constituent natural al țesutului cartilaginos și al lichidului sinovial din organism. Ea este responsabilă de menținerea proprietăților biomecanice ale acestora - rezistență la compresie, hidratare adecvată, care reduce frecarea dintre elementele mobile ale articulațiilor în contact unele cu altele. Susține regenerarea cartilajului, încetinește procesele degenerative și reduce incidența artritei.
 • Midiile verzi din Noua Zeelandă conțin multe substanțe valoroase pentru sănătate: peptide bioactive, acizi grași EPA și DHA (pentru reducerea simptomelor și a progresiei degenerării), antioxidanți, compuși antiinflamatori și multe altele! Datorită bogăției ingredientelor active, are o acțiune multifuncțională: reduce umflăturile și inflamațiile, precum și durerile cronice asociate cu degenerarea, încetinind degradarea structurilor care construiesc articulațiile.
 • Glucozamina - o componentă naturală a cartilajului și a lichidului sinovial. Aceasta stimulează sinteza de colagen din organism, ceea ce îmbunătățește procesul de regenerare a cartilajului. Stimulează producția de lichid sinovial care reduce frecarea dintre structurile articulare. În combinație cu condroitina, reduce rigiditatea articulară, ameliorează umflăturile și durerile.
 • Acid hialuronic – un glicozaminoglican (GAG) care apare în mod natural în organism, o componentă a cartilajului și a lichidului sinovial. Datorită capacității sale de a lega apa, reglează gradul de hidratare al țesuturilor, ceea ce afectează elasticitatea acestora și menține vâscozitatea corespunzătoare a lichidului din capsula articulară. Reduce frecarea dintre structurile articulare care intră în contact.
 • Vitamina C - stimulează producția de colagen în organism și previne degradarea acestuia. Stimulează producția de celule care formează oase, încetinește procesul de osteoporoză și favorizează o regenerare mai rapidă după leziuni. Ca antioxidant - reduce inflamația din organism și reduce durerea.

 

Ingrediente active într-o tabletă:

 • Colagen de pește Peptan: 300 mg,
 • Aripioare de rechin: 300 mg,
 • Midii verzi din Noua Zeelandă: 250 mg,
 • Sulfat de glucozamină: 50 mg,
 • Acid hialuronic: 30 mg,
 • Vitamina C: 30 mg.

Ingrediente: colagen hidrolizat de pește Peptan, făină liofilizată de înotătoare de rechin, făină liofilizată de midie de Noua Zeelandă (Perna canaliculus), sulfat de glucozamină (din crustacee), hialuronat de sodiu (acid hialuronic), acid ascorbic, celuloză microcristalină, acid stearic, stearat de magneziu.

Doza recomandată: 1 comprimat pe zi pentru fiecare 15 kg de greutate corporală a câinelui. Câini cu greutatea mai mică de 15 kg - 1 comprimat pe zi. Câini de peste 45 kg - 3 tablete pe zi.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13