Bernhard, mascul, 2 ani

40 Lei

VEȘTI BUNE, BERNHARD A FOST ADOPTAT! 🥰🥰🥰🥳🥳
Lui nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Bernhard a venit la Adăpostul Eb Árvaház din Debrecen pe 30.03.2022. Din păcate, nu se cunoaște trecutul său, a rătăcit pe străzi și apoi a ajuns la adăpost. Este un băiat foarte drăguț, drăgălaș și orientat spre oameni. Lui Bernhard îi place să se plimbe. Se grăbește mereu, deoarece totul este încă nou și interesant pentru el. Încă este prezentat personalului adăpostului, vă vom ține la curent.

Citește descrierea produsului...

Bernhard, mascul, 2 ani

Sprijină-l pe Bernhard cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei