Cleo, femelă, 52 cm, 1 an

40 Lei

VEȘTI BUNE, CLEO A FOST ADOPTATĂ! 🥰🥰🥰🥳🥳
Ei nu-i mai puteți trimite sprijin, dar puteți găsi alți câini la acest link care vor fi în continuare recunoscători pentru ajutor.


Cleo a venit la Adăpostul Eb Árvaház din Hajdúszoboszló pe 14.12.2021. Cleo și sora ei, Cherry, au fost abandonate pe străzile din Balmazújváros și, după o mulțime de dificultăți, au fost adoptate. Cleo este un suflețel foarte timid și sensibil, îi este greu să se deschidă în fața oamenilor. Îi place foarte mult burtica ei și nu poate rezista la nicio gustărică îmbietoare. Încă învață să meargă în lesă, dar se comportă bine cu colegii ei pe pista de fugă. I se caută o familie cu experiență pentru Cleo, care să fie suficient de calmă și răbdătoare cu ea, cel mai bine ar fi ca ea să poată împărți dragostea noilor săi stăpâni cu un alt câine.

Citește descrierea produsului...

Cleo,  femelă, 52 cm, 1 an

Sprijin-o pe Cleo cu această sumă - sau cu un multiplu al acestei sume - care va fi folosită pentru hrană, suplimente, soluții antiparazitare, recompense, jucării. Taxa de livrare va fi emisă automat, dar noi vom corecta acest lucru ulterior atunci când vom procesa comanda și în cazul în care plata va fi realizată cu cardul de credit vom rambursa taxa respectivă. Poți găsi, de asemenea, informații detaliate despre modul de funcționare a sistemului în această ilustrație sau derulând în jos.

Lipsă temporară de stoc
40 Lei