Equimins Cooked Linseed - Semințe de in gătite și măcinate pentru cai

De la 177.2 Lei

Equimind Cooked Linseed (semințe de in gătite și măcinate) pentru cai este o sursă bogată de acizi grași Omega 3 și Omega 6, bogată în vitaminele A, B, C, D și E. De asemenea, este benefică pentru piele și blană. Conținutul său de acizi grași nesaturați este benefic pentru piele și blană. Hrănirea continuă are ca rezultat o blană spectaculoasă, strălucitoare și groasă. Acest produs este un supliment ideal pentru orice cal, chiar și în locul uleiului de semințe de in, deoarece are avantajul suplimentar al conținutului de fibre.

Citește descrierea produsului...

Equimins Cooked Linseed - Semințe de in gătite și măcinate pentru cai

Dați-i calului dvs. o dată pe zi în hrana sa, iar efectul digestiv se va face simțit după cel puțin 12 ore. De asemenea, are un efect benefic asupra mucoasei intestinale inflamate a animalelor tinere, facilitând defecarea datorită efectului său protector, lubrifiant.

Acest produs este obținut în fermele proprii ale producătorului din Anglia, iar după recoltare, un proces special de fabricație asigură că este furnizat cailor într-o formă digerabilă. Deoarece produsul conține semințe de in precoapte, este sigur pentru hrană și nu este necesară nicio prelucrare ulterioară, deoarece enzima linază a fost deja dezactivată în timpul gătitului.

(Enzima linază din sâmbure eliberează cianură de hidrogen din glucozidele din sâmbure atunci când este înmuiată, care este toxică pentru cal).

Compoziție: 

  • Uleiuri 39%
  • Proteine 23%
  • Fibre 7%
  • Cenușă 4,5%
  • Umiditate 10%.

Semințele de in conțin 56% acizi grași Omega 3 și 6% Omega 6.

Dozaj recomandat:

  • Pentru ponei și cai mici (până la 145 cm înălțime): 70 g pe zi.
  • Pentru cai: 140 g pe zi.

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, între 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. 

Nu conține substanțe interzise de regulile Jockey Club și FEI.

Ambalare: 3 kg (EH159), 10 kg (EH142) și 20 kg (EH132) per sac.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13