Equimins Digestion Inner Balance - Probiotice pulbere pentru cai

299.7 Lei

Equimins Digestion Inner Balance Probiotic Powder este utilizat pentru a întări microbiota intestinală și sistemul imunitar, cu scopul de a reduce infecțiile cauzate de agenții patogeni și de a asigura o protecție adecvată a florei intestinale. Acest supliment cu gust plăcut poate fi administrat cailor și mânjilor în apa de băut sau amestecat în hrană. Conține ingrediente importante pentru a susține flora intestinală și pentru a preveni colonizarea agenților patogeni.

Citește descrierea produsului...

Equimins Digestion Inner Balance - Probiotice pulbere pentru cai

Pulberea probiotică este utilizată pentru a întări microbiota intestinală și sistemul imunitar cu scopul de a reduce infecțiile cauzate de agenții patogeni. Bacteriile importante, Lactobacillus Acidophillus și Bifidobacterium, sunt prezente în cantități semnificative în acest supliment pentru a asigura o protecție adecvată a florei intestinale. Aceste bacterii au un înveliș enteric specific care rezistă la acidul gastric, asigurându-se că ajung intacte și nedeteriorate în intestinul subțire unde își exercită acțiunea.

Ingrediente: manan-oligozaharide MOS derivate din peretele celular al unei anumite specii de saccharomyces ceriviase care leagă bacteriile negative.

(Mannan-oligozaharidele sunt compuși complecși ai complexului proteic glucomananic derivat din peretele celular al drojdiei. Acești compuși oferă o sursă de aderență bogată în manoză care leagă bacteriile care ar adera la peretele tractului intestinal, deoarece receptorii de aderență specifici pentru manoză sunt predominanți în bacteriile patogene din tractul intestinal. MOS nu poate fi degradat de enzimele digestive, astfel încât trece prin tractul digestiv împreună cu agenții patogeni atașați. În plus față de capacitatea sa de a se lega de bacterii, MOS are, de asemenea, un efect semnificativ asupra reactivității imunitare).

Conține specii importante de Lactobacillus Acidophilus și Bifidobacterium, prebioticele hrănesc aceste bacterii benefice pentru flora intestinală, așa că este recomandabil să le folosiți împreună. Utilizarea sa este recomandată în special în perioadele de stres, în timpul tratamentului cu antibiotice și ca stimulent.

Compoziție:

  • Bio- Mos 4000 mg / kg,
  • Lactobacillus Acidophillus și Bifidobacterium 2 x 109 ufc / gram.

Instrucțiuni de dozare:
1 lingură = 8 grame

  • Pentru mânji: o jumătate de lingură pe zi.
  • Pentru caii maturi: 1 - 2 lingurițe pe zi.

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros, la 10-20 C, ferit de lumină și umiditate. A se sigila după utilizare.

Ambalare: 700 g (EH 572) în găleți.

700 g Probiotics este suficient pentru aproximativ 50 de zile.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13