Eminent Cat Adult Salmon

De la 39.5 Lei

Eminent Adult Cat - Salmon 32/14 este o hrana uscata completa high premium pentru pisici adulte, pe baza de carne de somon. Somonul, o hrană foarte digerabilă pentru pisici, pe lângă faptul că este foarte delicioasă, oferă pisicii dvs. o nutriție optimă și o menține sănătoasă și într-o stare fizică deosebită. Uleiul de somon are, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului imunitar, stimularea imunitatii, previne inflamatiile pielii si mentine blana sanatoasa. Sistemul FMP optimizează procesul digestiv și taurina ajuta la mentinerea sanatoasa a vederii pisicii.

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Cat Adult Salmon

Conditie fizica: aminoacizii esentiali, lizina si metionina sunt vitale pentru cresterea musculara si dezvoltarea musculara.

Hairball: Fibrele vegetale speciale ajută la prevenirea formării mingilor de păr. 

Imunitate: beta-glucani, MOS și FOS îmbunătățesc sistemul imunitar. Vitaminele E și C măresc rezistența organismului și reînnoirea celulară. Yucca susține sistemul imunitar și reduce mirosul nedorit al fecalelor.

Control pH: Alimentul menține pH-ul urinei la nivel optim, ajutând la prevenirea formării pietrelor urinare.

Ingrediente: Făină pasăre de curte (27%), porumb, orez, făină de pește, grăsime de pasăre, germeni de grâu, grâu, ficat de pasăre hidrolizat,  semințe de in, ulei de somon, fibre vegetale, MOS (mannan-oligozaharide) FOS (fructo-oligozaharide), beta-glucani, Yucca, afine, aditivi (vitaminele A, D3 și E, clorura de colină, taurina, lizina, metionina, Enterococcus faecium).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13