Eminent Kitten Chicken

De la 41.7 Lei

Eminent Kitten 34/20  este o hrana uscata completa high premium pentru pisici junior, pisici gestante sau care alapteaza. Necesitatea nutrițională a puilor de pisică este mult mai mare decât cea a pisicilor adulte, deci au nevoie de o nutriție specială. Carnea de pui și carne de pește de înaltă calitate, cu conținut crescut de grăsimi (grăsime de pasăre), va asigura creșterea și dezvoltarea corespunzătoare. Clorura de colină, împreună cu vitaminele B, susțin dezvoltarea sistemului nervos. Beta-glucanul întărește sistemul imunitar, iar sistemul FMP are un efect benefic asupra sistemului digestiv.

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Kitten Chicken

Imunitatea: beta-glucani, MOS și FOS îmbunătățesc sistemul imunitar. Vitaminele E și C măresc rezistența organismului și reînnoirea celulară. Yucca susține sistemul imunitar și reduce mirosul nedorit al fecalelor.

Hairball: Fibrele vegetale speciale ajută la prevenirea formării mingilor de păr. 

pH control: Alimentul menține pH-ul urinei la nivel optim, ajutând la prevenirea formării pietrelor urinare.

Conditie fizica: aminoacizii esentiali, lizina si metionina sunt vitale pentru cresterea musculara si dezvoltarea musculara.

Ingrediente: Făină pasăre de curte (29%), porumb, grâu, grâu de pasăre, făină de pește, germeni de grâu, ficat de pasăre hidrolizat, semințe de in, MOS (mannan-oligozaharide), FOS (fructo-oligozaharide) beta-glucani, yucca, afine, aditivi (vitaminele A, D3 și E, clorura de colină, L-carnitină, taurină, chelat de zinc, seleniu organic, lizină, metionină, Enterococcus faecium).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13