Eminent Lamb & Rice

De la 54.9 Lei

Eminent Lamb & Rice 26/14 este o hrană completă pentru câini adulți. Recomandat de la vârsta de 4 luni, pentru toate rasele de câini. Pentru câinii cu stomacul sensibil, care au alergii alimentare şi probleme dermatologice, hrana conţine carne de miel şi orez. Sistemul FMP, împreună cu extractul yucca, are un efect benefic asupra funcționării corecte a sistemului digestiv și, împreună cu beta-glucani, consolidează sistemul imunitar. Raportul ideal dintre condroitină, glucozamină sau calciu și fosfor susține sistemul musculo-scheletic și are un efect preventiv asupra tulburărilor articulare ulterioare.

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Lamb & Rice

Articulații: datorita continutului de condroitina si glucozamina, mentine functionarea corecta a articulatiilor. Manganul chelat și acidul omega-3 contribuie la prevenirea potențialei artrite.

Imunitate: beta-glucani, MOS și FOS întăresc sistemul imunitar. Vitamina E si vitamina C intaresc imunitatea si protejeaza celulele

Digestia: mielul, conținutul ridicat de orez și alți aditivi au un efect benefic asupra sistemului digestiv sensibil, a problemelor cutanate și a alergiilor alimentare.

Piele: proporția adecvată de acizi grași omega-3 și omega-6 inhibă problemele cutanate. Vitaminele grupului B (niacina, acidul pantotenic) și vitamina A stimulează regenerarea pielii și susține blana strălucitoare.

Ingrediente: Orez, făină de miel (19,5%), porumb, făină de pește, germeni de porumb, grăsime de pasăre, ficat de pasăre hidrolizat, semințe de in, drojdie, ulei de nucă de cocos, MOS (mannan-oligozaharide), FOS (fructo-oligozaharide), beta-glucani, glucozamină, condroitină, Yucca, aditivi (sub formă de vitaminele A, D3 și E, clorură de colină, L-carnitină, chelat de zinc și mangan) , seleniu organic, lizină, metionină, Enterococcusfaecium).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13