Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Adult Giant | Hrană pentru câini de talie foarte mare

Caracteristici:

  • condroitina și glucozamina ajută articulațiile să funcționeze corect la câinii uriași
  • beta-glucan, MOS și FOS ajută sistemul imunitar să funcționeze corect
  • lizina și metionina ajută la regenerarea țesutului muscular și ajută la menținerea stării generale a câinelui
  • hrana ajută la menținerea pielii sănătoase și a părului strălucitor și reduce problemele de piele

Ingrediente: făină de pui 26%, porumb, grâu, grăsime de pasăre, orez, ficat de pui hidrolizat, semințe de in, ulei de nucă de cocos, MOS, FOS, beta-glucan, glucozamină, condroitină, aditivi (vitamine, oligoelemente, aminoacizi)

Constituenți analitici: 25% substanțe azotate, 13% grăsime, 6% cenușă, 2,5% fibră brută, 1,2% calciu, 1% fosfor

Aditivi: Vitamina A 15000 mj, Vitamina D3: 1500 mj, Vitamina E 200 mg, Clorură de colină 150 mg, L-Carnitină 100 g, Biotină 2,5 mg, Cu 25 mg, Zn 100 mg, Mn 60 mg, Fe 120 mg, I 3 mg, Se 0,5 mg, L-lizină monohidroclorură 12,1 g, DL-metionină 5,2 g

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13