Eminent Adult Mini

De la 4500 Lei

Eminent Adult Mini 26/15 este o hrana uscata completa high premium, pentru caini de talie mica si foarte mica. Formula a fost conceputa in functie de nevoile cainilor de talie mica, bobitele având forma si dimensiunile potrivite pentru dentitia raselor mici de caini. Ingredientele îndeplinesc perfect nevoile nutriționale ale câinelui, conținutul de proteine din carne de pui ușor de digerat și conținutul ideal de conținut de grăsimi asigură o cantitate suficientă de energie și o rezistență excelentă. Contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv (sistemul FMP).

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Adult Mini

Dantura: granulule sunt potrivite pentru cainii de talie mică. Raportul ideal de calciu și fosfor asigură sănătatea dinților.

Imunitate: beta-glucani, MOS și FOS întăresc sistemul imunitar. Vitamina E amestecata cu vitamina C protejeaza celulele si consolideaza imunitatea

Piele: proporția adecvată de acizi grași omega-3 și omega-6 inhibă problemele cutanate. Vitaminele grupului B (niacina, acidul pantotenic) și vitamina A stimulează regenerarea pielii și susține blana strălucitoare.

Ingrediente: Păsăre de curte (27%), porumb, grâu, grăsime de pasăre, orez, ficat de pasăre hidrolizat, semințe de in, drojdie, ulei de nucă de cocos, MOS (mangan-oligozaharide), FOS (fructo-oligozaharide) Beta-glucani, aditivi (vitamina A, D3 și E, clorură de colină, L-carnitină, biotină, chelat de zinc, seleniu organic, lizină, metionină, Enterococcusfaecium).

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13