Eminent Puppy Lamb & Rice | Hrană pentru pui de câine

De la 50.1 Lei

Hrană completă pentru cățeluși cu digestie sensibilă. Hrană completă monoproteică EMINENT cu miel și orez pentru cățeluși de toate rasele cu digestie sensibilă, cu conținut de până la 70% proteine din carne de miel. 

Citește descrierea produsului...

Hrana pentru câini Eminent

Hrana completă și echilibrată pentru câini Eminent a fost dezvoltată în colaborare cu medici veterinari și experți în sănătatea animalelor din Republica Cehă. Această hrană foarte digerabilă conține un nivel ridicat de proteine animale și a fost concepută cu atenție pentru a oferi câinelui suficientă energie, menținându-l în același timp într-o stare perfectă. Conținutul ridicat de proteine animale le face foarte ușor de digerat și toate au la bază carne de pui, pește sau miel de înaltă calitate. Materiile prime de calitate atent selecționate garantează sănătatea și rezistența excelentă a câinilor noștri.

Ingredientele specifice folosite includ, de exemplu, Yucca, taurină, FOS, MOS, condroitină, glucozamină sau urme de compuși chelați selectați. Producătorul Eminent lucrează numai cu acei furnizori de materii prime care au fost, în repetate rânduri, testați și dovediți a fi de încredere, astfel alimentele uscate Eminent sunt fabricate folosind ingrediente de calitate care au fost controlate în propriul laborator de testare acreditat.

Furajele Eminent nu conțin soia sau coloranți artificiali și sunt fabricate exclusiv cu antioxidanți naturali - extract de rozmarin și vitamina E.

Eminent

Principalele ingrediente ale hranei pentru câini Eminent:

  • Conținut înalt de surse de proteine animale: Proteinele sunt unul dintre cele mai importante elemente constitutive ale oricărui organism și sunt vitale pentru nutriție. Proteinele pot fi de origine vegetală sau animală. Deoarece câinii și pisicile sunt carnivore prin natura lor, sistemele lor digestive au nevoie de proteine animale, care, spre deosebire de proteinele vegetale, pot avea o digestibilitate de până la 90%.
  • Ficat de pasăre hidrolizat: Este una dintre cele mai ușor de digerat surse de proteine și nu provoacă reacții alergice.
  • Sistemul FMP: Complexul special de culturi prebiotice cu carbohidrați MOS și FOS asigură o digestie optimă și, împreună cu celelalte ingrediente selectate, contribuie la o rezistență excelentă.

Eminent kutyatáp

De mai bine de 25 de ani, Tekro, producătorul Eminent, este lider de piață în dezvoltarea, producția și inovarea în domeniul nutriției animalelor de companie și de fermă și a depășit granițele Republicii Cehe pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători de hrană pentru animale de companie din Europa. Procesul de producție îndeplinește cerințele certificatelor internaționale de calitate ISO 14001 și IFS.

Eminent Puppy Lamb & Rice | Hrană pentru pui de câine

Caracteristici:

  • hrană specială pentru puii de câine și mamele acestora, cu stomac sensibil, alergii alimentare și probleme la nivelul pielii, cu conținut de carne de miel și orez (dietă hipoalergenică)
  • asigură buna funcționare a tractului digestiv (ulei de cocos, orez, MOS)
  • contribuie la sănătatea generală și întărește sistemul imunitar
  • nu conține grâu și alte materii prime cu gluten
  • beta glucanii, bacteriile MOS și FOS întăresc sistemul imunitar și stimulează creșterea și dezvoltarea adecvată a puilor de câine
  • orezul asigură substanțele nutritive și mineralele necesare

Ingrediente: carne de miel 27%, orez, porumb, grăsime de pasăre, mazăre, proteine din porumb, proteine hidrolizate din carne de miel 2%, proteine din cartofi, semințe de in, germeni de porumb, ulei de cocos, MOS, FOS, beta-glucani, aditivi (vitamine, oligoelemente, aminoacizi), 270 g de carne de miel per 1 kg de furaje reprezintă echivalentul a 1005 g de carne crudă 

Constituenți analitici: proteine 29%, grăsimi 16%, substanțe anorganice 7%, fibre 2,5%, Ca 1,5%, P 1%

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13