Eukanuba Puppy Medium

261.8 Lei

Eukanuba crochete de hrană uscată sunt bogate în carne de pui proaspătă și sunt perfecte pentru cățeii de talie medie cu vârsta între 1 și 12 luni. Ingredientele selectate oferă o nutriție adaptată care sprijină creșterea și dezvoltarea cățelului dvs. Hrana uscată Eukanuba conține DHA, care stimulează cățeii să învețe și să fie mai ușor de dresat, precum și calciu, care favorizează dezvoltarea oaselor. Amestecul adaptat din fibre, cu prebiotice, FOS, MOS și pulpă de sfeclă promovează o digestie sănătoasă. Totodată, crochetele Eukanuba sunt benefice pentru o piele sănătoasă și o blană lucioasă, datorită surselor naturale de omega 6 și omega 3. De asemenea, crochetele unice Eukanuba, de formă hexagonală, precum și tehnologia DentaDefense pentru îngrijirea dinților contribuie la o dentiție curată și sănătoasă pe termen lung. Hrana este 100% completă și echilibrată. Nutriție avansată pentru cățeii de talie medie, care sprijină condiția fizică optimă a organismului și o stare de bine pe durata întregii vieți.

Citește descrierea produsului...

Hrană pentru rase Eukanuba

Dieta Eukanuba pentru câini specifică rasei, cunoscută și sub numele de hrană pentru rase, este o hrană uscată pentru câini care a fost special concepută pentru a satisface nevoile anumitor câini de rasă.

Boxer és német juhászkutya

Fiecare rasă de câine are propriile caracteristici unice și, ca urmare, fiecare rasă are nevoi diferite de nutrienți. Mâncarea pentru câini specifică rasei Eukanuba a fost dezvoltată special pentru aceste nevoi unice. Eukanuba are o gamă largă de alimente care se potrivesc unei varietăți de câini de rasă pură, fie că este vorba de un Boxer, Labrador Retriever, Ciobănesc german, Golden Retriever sau Rottweiler. Nu numai că aceste alimente uscate sunt gustoase, dar sunt făcute cu proteine de calitate superioară și au toți nutrienții de care câinele tău de rasă pură are nevoie. Atunci când alegi hrana uscată Eukanuba specifică rasei, poți fi siguri că animalul tău de companie va rămâne fericit și sănătos.

În forma sa actuală, hrana uscată Eukanuba este rezultatul unei lungi perioade de cercetare și a multor inovații. Atunci când alegi această marcă, poți fi sigur că fiecare ingredient din hrană a fost selectat pentru a răspunde exact nevoilor câinelui tău în funcție de vârstă, talie și rasă: mai puține grăsimi pentru a menține o greutate sănătoasă, ingrediente adăugate pentru a ajuta la prevenirea problemelor de mobilitate, conținut redus de purină pentru a evita infecțiile tractului urinar... sau orice altceva de care animalul tău de companie ar putea avea nevoie.

Roti és golden retri

Experții Eukanuba nu numai că au ales ingredientele potrivite, dar s-au asigurat și că mărimea, forma și textura hranei uscate sunt exact potrivite pentru rasa câinelui. Pentru a crea cea mai perfectă hrană uscată posibilă, au luat în considerare caracteristici precum forma capului și a maxilarului câinelui.

Mai jos vei găsi câteva dintre cele mai populare rase de câini pentru care este disponibilă o hrană personalizată Eukanuba pentru câini:

 • Eukanuba Breed Boxer 
 • Eukanuba Breed Golden Retriever 
 • Eukanuba Breed German Shepherd 
 • Eukanuba Breed Labrador Retriever 
 • Eukanuba Breed Rottweiler 
 • Eukanuba Breed Cocker Spaniel 
 • Eukanuba Breed Dachshund - Tacskó 
 • Eukanuba Breed Jack Russel 
 • Eukanuba Breed West Highland Terrier 
 • Eukanuba Breed Yorkshire Terrier

Din păcate, lista de alimente pentru rase Eukanuba nu poate acoperi toate rasele de câini. Așadar, dacă Eukanuba nu produce o hrană specifică rasei pentru animalul tău de companie, hrana Eukanuba specifică mărimii, care este dezvoltată pe baza mărimii, vârstei și a stilului de viață/activității câinelui, mai degrabă decât a rasei, poate fi o soluție.

Eukanuba Puppy Medium

BENEFICII CHEIE

 • DHA pentru a ajuta cățeii să învețe și să fie receptivi la dresaj
 • Prebiotice FOS, MOS și pulpă de sfeclă, care contribuie la o digestie sănătoasă
 • Calciu pentru susținerea dezvoltării oaselor
 • Surse naturale de Omega 6 și 3, pentru piele și blană sănătoase
 • Forma specială, împreună cu formula unică DentaDefense, pentru a ajuta la menținerea dinților curați și sănătoși

Ingrediente: Pui și curcan deshidratat (24% inclusiv carne de pui 14%, o sursă naturală de glucozamină, condroitin sulfat și taurină), pui proaspăt (15%), porumb, grâu, grăsime de pasăre, făină de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), orez, orz, pulpă de sfeclă uscată (3%), uruială de porumb, sos de pui, ou întreg deshidratat, substanțe minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.35%), ulei de pește (o sursă naturală de acizi grași omega 3), drojdie uscată de bere (o sursă naturală de vitamine B și seleniu), fructo-oligo-zaharide (0.25%, un prebiotic natural), manan-oligo-zaharide (un prebiotic natural).

Aditivi: *(/kg)

Vitamine: vitamina A 46383UI, vitamina C 58mg, vitamina D₃ 1539UI, vitamina E 258mg, beta-caroten 5.1mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru)9mg, iodură de potasiu (iod) 1.2mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 4.1mg, oxid de zinc (zinc) 102mg, selenit de sodiu (seleniu) 0.01mg. Antioxidanți: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 85mg. Compuși aromatizanți: extract de rozmarin organic 41mg, extract de ceai 20mg.

Ultima dată de actualizare a declarației noastre privind cookie-urile: 2024.02.13